به گزارش تسنیم در کرج،حجتالاسلام والمسلمین محمدصالحی با اشاره به اینکه 85 بقعه متبرکه که فرزندان اهل بیت(ع) در آنها مدفون هستند در استان البرز وجود دارد، اظهار داشت: این بقاع متبرکه در نقاط مختلف استان و شهرستانهای تابعه پراکنده شدهاند و زائرانی از استانهای همجوار نیز برای زیارت به این امامزادهها مراجعه میکنند.
وی با بیان اینکه این امر نشان از اهمیت و اعتقاد بالای مردم به اماکن مذهبی دارد، افزود: در سالهای گذشته سازمان اوقاف و امور خیریه در راستای تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی اقدامات شاخصی را انجام داده است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان البرز با بیان اینکه در بحث عمران و آبادانی امامزادهها و اقدامات فرهنگی در این اماکن فعالیتهای مناسبی انجام شده است، گفت: امکانات رفاهی برای افرادی که برای زیارت به این امامزادهها میآیند، فراهم شده است.
وی خاطرنشان کرد: برنامههای فرهنگی در تمامی مناسبتها و اعیاد و وفات مذهبی برگزار میشود که این برنامهها سبب رونق بیشتر امامزادهها در استان شده است.
صالحی با بیان اینکه در لیالی قدر امامزادهها بهعنوان پناهگاه مردم بیشترین ازدحام و جمعیت را در خود جای دادند، یادآور شد: برنامههای بسیار مناسبی نیز برای این مناسبتها در نظر گرفته شده که سبب استقبال بیشتر مردم از این اماکن مقدس میشود.
وی با اشاره به اینکه در طول سال و از لحظه تحویل سال در جوار بقاع متبرکه البرز برنامههای متنوعی برگزار میشود، گفت: برنامه آرامش بهاری در فصل بهار، سوگواره یاس نبوی در شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، نشاط معنوی برای دانشآموزان در تابستان، ضیافت الهی در ماه مبارک رمضان و هماکنون همزمان با بزرگداشت دهه کرامت، بزرگداشت امامزادگان در شهرستانهای مختلف استان برگزار میشود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان البرز گفت: در ایام محرم نیز برنامه بصیرت عاشورایی در امامزادههای واجبالتعظیم البرز برگزار میشود و این برنامههای مناسبتی به صورت منظم و مرتب همه ساله توسط اوقاف البرز پیگیری و اجرا میشود.
وی با بیان اینکه در مناسبتهای مختلف حرکت در بقاع متبرکه استان البرز جلوتر از سایر اماکن برگزار میشود، تصریح کرد: بهعنوان مثال از نخستین مجموعههایی که به میدان آمده و اجتماعاتی را در محکومیت حرکت ننگین سوزاندن کودکی در آتش توسط رژیم غاصب اسرائیل برگزار کردند، اوقاف و بقاع متبرکه بودند.
نظر شما