به گزارش خبرگزاری خبرانلاین به نقل از روابط عمومی آموزش پرورش استان ،"حمید رضا اکبری" با اشاره به اینکه «کارگروه ماده 18» سازماندهی سرویس مدارس را برعهده گرفته است، افزود: به خانواده ها توصیه می کنیم از سرویس های معرفی شده توسط شرکت های طرف قرارداد که تحت پوشش سازمان تاکسیرانی و اتوبوسرانی می باشند، برای حمل و نقل دانش آموز خود استفاده نمایند.
وی با اشاره به اینکه نرخ کرایه این سرویس ها در شورای شهر تصویب شده، گفت: استفاده از سرویس های خارج از پوشش سازمان تاکسیرانی و اتوبوسرانی برای خانواده ها ایجاد مشکل می کند.
اکبری با بیان اینکه امسال 12 شرکت حمل و نقل تحت پوشش سازمان تاکسیرانی و 5 شرکت تحت پوشش سازمان اتوبوسرانی حمل ونقل دانش آموزان را برعهده دارند، گفت: هر راننده ای چه دارنده خودرو شخصی و چه تاکسی که متقاضی فعالیت در امر سرویس مدارس است باید با به شرکت های مجاز مراجعه و ثبت نام نماید.
وی با اشاره به شرایط پذیرش رانندگان سرویس مدارس گفت:کلیه متقاضیان باید از صحت کامل جسمانی و روحی و روانی برخوردار بوده و خودروها نیز باید دارای بیمه عمومی سرنشین و نیز بیمه شخص ثالث و بدنه باشند.
اکبری بابیان اینکه کلیه سرویس ها ملزم به نصب بر چسب سرویس مدارس می باشند، عنوان کرد: تلاشمان بر این است که امسال برای حمل و نقل دانش آموزان دختر دوره متوسطه از رانندگان زن استفاده نماییم.
وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش با همکاری شورای شهر و سازمان های تاکسیرانی و اتوبوس رانی در حال ساماندهی به سرویس های مدارس استان است، افزود: برای اولین بار امسال سامانه سپند (سامانه پایش ناوگان دانش آموزی) برای ارائه خدمات بهتر شرکت های تحت پوشش سازمان تاکسیرانی مورد آزمایش قرار می گیرد.
اکبری یکی از مشکلات سرویس های مدارس را وجود سرنشین اضافه اعلام کرد و گفت: با همکاری با راهور سعی می کنیم تا از این کار جلوگیری نماییم و سرویس های متخلف توسط پلیس راهور متوقف و جریمه می شود.
وی در پایان گفت: در شهرهای شهرکرد،فارسان، لردگان و بروجن شرکت های خصوصی برای حمل ونقل دانش آموزان وجود دارد.
نظر شما