سارکوزی بر حمایت دولتش از محمود عباس به عنوان تنها قدرت مرجع در فلسطین تاکید کرد

رئیس‌جمهوری فرانسه نیکولا سارکوزی در دیدار با محمود عباس رهبر تشکیلات خودگردان فلسطین بر حمایت کشورش از تشکیل کشور مستقل فلسطین تاکید کرد . به گزارش خبرگزاری رویترز ، محمود عباس که در حال حاضر در پاریس به سر می‌برد با سارکوزی در کاخ الیزه دیدار کرد . سارکوزی از طرح تشکیل دو کشور مستقل در کنار هم حمایت کرده اما مراقب بود که اشتباه وزیر امور خارجه خود را در این زمینه تکرار نکند .

سارکوزی  در خصوص سخنان برنار کوشنه، درباره اعلام تشکیل کشور فلسطین قبل از مذاکرات گفت: کوشنه برای فعال سازی مذاکرات پیشنهاداتی داد که به رسمیت شناختن کشور فلسطین قبل از مذاکرات در خصوص مرزهای آن،‌ یکی از این پیشنهادات بود. موضع ما مشخص است ما خواستار تشکیل کشور فلسطین هستیم این حق مردم فلسطین است. اما مهم این است که این کشور بتواند پایدار بماند و افقهای روشنی را برای آینده ترسیم کند.

نیکولاسارکوزی در ادامه گفت: این کشور باید در حدود مرزهای سال 67 تشکیل شود. هم‌چنین این کشور مستقل فلسطین باید اسراییل را به رسمیت بشناسد و در کنار آن هم زیستی مسالمت‌آمیز داشته باشد.

سارکوزی تاکید کرد که موضع پاریس در قبال حمایت از تشکیل کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس ‌ثابت است. سارکوزی در نشست خبری خود با محمود عباس و با حضور کوشنه گفت: محمود عباس تنها نماینده رسمی مردم فلسطین است. وی مرد صلح است و ما از او و تلاش‌هایش به طور کامل حمایت می‌کنیم.

رییس جمهوری فرانسه  افزود: ‌فرانسه از تشکیل دموکراتیک کشور فلسطین که امنیت اسراییل را تامین کند حمایت می‌کند. امنیت اسراییل موضوع مهمی برای ما است. توقف مذاکرات تنها به نفع تندروها است و این توقف مانع می‌شود صلح برقرار شود. ما سعی داریم با هماهنگی آمریکا این مذاکرات را دوباره فعال کنیم.

همزمان محمود عباس که از سوی اسرائیلی‌ها به ضعف در مدیریت متهم می‌شود، از فرانسه و اتحادیه اروپا به خاطر کمک‌های اقتصادی و مواضع سیاسی‌اشان تشکر کرد. محمود عباس درباره اقدام سلام فیاض نخست وزیر موقت فلسطین در خصوص اعلام تشکیل کشور فلسطین گفت: فیاض تا کنون نگفته است که می‌خواهد تشکیل کشور فلسطین را اعلام کند ابتدا مذاکره می‌کنیم و بعد تشکیل این کشور را اعلام می‌کنیم.

رویترز در ادامه گزارش خود به نتیجه نظرسنجی یک موسسه نزدیک به دولت اسرائیل استناد کرده و نوشته است که غالب فلسطینی‌ها دیگر به بازگشت به پای میز مذاکره فکر نمی‌کنند و به دنبال اعلام استقلال یکجانبه هستند . برخی تحلیل گران بر این باورند که حمایت های جامعه جهانی از اعلام استقلال یک‌جانبه کوزوو در فوریه 2008، فلسطینی‌ها را به تکرار این حادثه امیدوار کرده است . اتحادیه اروپا و ایالات متحده استقلال کوزوو را بدون حمایت شورای امنیت به رسمیت شناختند .

 

کد مطلب 45493

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 11 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین