۰ نفر
۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۹

فارس نوشت،حجت‎الاسلام و المسلمین احمد رضایی اظهار داشت: سازمان تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی در سه بخش هیئت‎های مذهبی، انجمن‌های اسلامی و کانون‌های فرهنگی تبلیغی فعالیت دارد.

وی ادامه داد: در خراسان جنوبی تعداد یک‌هزار و 259 هئیت مذهبی فعالیت دارد و از سازمان تبلیغات اسلامی استان مجوز دریافت کرده‎اند.

مسئول ساماندهی تشکل‌های دینی سازمان تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی گفت: هیئت‎ها تشکل‌های مردمی هستند که شورای هیئت‎های مذهبی از میان اعضای هئیت‌ انتخاب می‌شوند.

رضایی با بیان اینکه 14 شورای هئیت مذهبی در استان فعال است، افزود: از این 14 شورا یک شورای مذهبی استانی است که هر ماه یک جلسه در سطح شهرستان، هر دو ماه در سطح استان و هر فصل در سطح کشوری جلسه تشکیل می‌دهند.

وی تصریح کرد: سازمان تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی در بخش نرم‎افزاری و سخت‎افزاری به مداحان و روسای هیئت‎ها خدمات‎رسانی می‌کند.

مسئول ساماندهی تشکل‌های دینی سازمان تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی گفت: در بخش نرم‎افزاری در تمام اعیاد، عزاداری‌ها، به ویژه قبل ایام محرم و مناسبت‌های مهم کشور این سازمان جلسه‌های متعددی برگزار می‌کند.

رضایی با بیان اینکه هیئت تاثیر به سزایی در فرهنگ و اعتقادات مردم دارد بنابراین باید به صورت ویژه به آن پرداخته شود، ادامه داد: با توجه به وضعیت کشور که زیر ذره‌بین دشمن قرار داد نباید کار اشتباه یا سوءبرداشتی از این مراسمات صورت گیرد.

وی تاکید کرد: برای روسای هیئت‎ها و مداحانی که در هیئت‎ها مداحی می‎کنند کلاس‌ها و برنامه‎های ویژه‌ای برگزار می‎شود تا از القاب یا کلمات بی‎محتوا استفاده نکنند تا مورد خطاب دشمنان قرار نگیریم.

مسئول ساماندهی تشکل‌های دینی سازمان تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی اظهار داشت: کتابخانه تخصصی برای مداحان قرار داده‌ایم تا روایت درستی از تاریخ اسلام داشته باشند و نحوی سروده‌ها را یاد بگیرند.

رضایی تصریح کرد: با توجه به نفوذ فرهنگی دشمن مداحان و سخنرانان باید مراقب گفتار و سخنان در مجالس عزاداری باشند تا از بیان بی‎محتوا جلوگیری شود.

وی با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته آلودگی صوتی بعضی از هیئت‎ها مردم را آزار و ناراحت کرده بود، افزود: این آسیب‌ها شناسایی شده‌اند و مسئولان مربوطه آن هیئت‎ها را خواسته و تذکر لازم را داده‎ایم.

مسئول ساماندهی تشکل‌های دینی سازمان تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی یاد‎آور شد: طبل و سنج یکی از آلات با آلودگی‎های صوتی است که متاسفانه در استان زیاد شده و مدیران هیئت‎ها و مسئولان باید از گسترش آن جلوگیری کنند.

رضایی به ایستگاه‌های صلواتی اشاره کرد و گفت: گلایه‎مندی مردم و گزارشات مکرری به این اداره شده که مسئولان مربوطه چرا بدون برنامه‎ریزی به درخواست‎کنندگان برای برپایی ایستگاه صلواتی مجوز می‌دهند.

وی تاکید کرد: این عمل هزینه‎های بالایی دارد اما باید در مکان‌های خاصی باشد که فضا را اشغال و آلودگی صوتی ایجاد نکند و با برنامه‌ریزی انجام شود.

مسئول ساماندهی تشکل‌های دینی سازمان تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به بانوانی که با حجاب بد در حاشیه خیابان‌ها می‌نشینند، افزود: این عمل به جزء گناه برای عزادار چیزی ندارد و باید با مدیریت به این موضوع پرداخته شود.

رضایی با بیان اینکه زنان و دختران به حاشیه خیابان‌ها نروند و در آنجا عزاداری نکنند، یادآور شد: بعضی از هیئت‎ها مانند هئیت حسینی که در خیابان انقلاب قرار دارد برای بانوان مراسم ویژه‎ای دارد که بعد از پایان میهمان غذای امام حسین(ع) نیز می‌شوند.

 

کد خبر 476274

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =