صنایع و کارخانجات استان در زمینه احداث بیمارستان وارد عمل شوند

وزیر بهداشت و درمان در سفر یکروزه اش به استان مرکزی قبل از بازدید از بیمارستان خمین و ترک استان ساعت 11 امروز پنجشنبه در کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان شرکت کرد .
به گزارش خبرآنلاین دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی در جریان سفر یکروزه خود به استان مرکزی پس از بازدید از بیمارستان های شهر اراک و ملاقات سرزده با دانشجویان در خوابگاه دختران همچنین بازدید از بیمارستان تامین اجتماعی شهر شازند در کارگروه سلامت استان شرکت کرد .
دکتر هاشمی با اشاره به مشکلات حوزه سلامت در استان مرکزی افزایش تخت های بیمارستانی را یکی از مهم ترین نیازهای استان برشمرد و گفت : هرچند فقر زیرساخت های درمانی در استان مرکزی یک مشکل است و دولت و وزارت بهداشت درکنار پیگیری های مسئولان استان در راستای حمایت از حوزه سلامت در استان مرکزی گام های موثری برداشته است، ولی برای جبران کمبودها کمک های دولتی کافی نیست و صنایع و کارخانجات استان نیز باید در این زمینه وارد عمل شوند.
وزیر بهداشت تاکید کرد : در همه جای دنیا به این گونه است که اگر صنعت در یک منطقه رشد می کند در کنار مسائل و مباحثی که با خود به دنبال دارد به حوزه سلامت هم ورود پیدا کرده و درمانگاه یا بیمارستان تاسیس می کند . در این استان هم با توجه به صنایع بزرگی مثل پالایشگاه و زیرمجموعه های وزارت نفت که درآمد خوبی هم دارند باید کاری انجام شود و آنها جدا از خطرات و آلودگی هایشان نفعی هم برای مردم این استان داشته باشند و حداقل یک مرکز درمانی 100-150 تخته در کنار واحد صنعتی خود ایجاد کنند .
هاشمی تصریح کرد : از استاندار مرکزی می خواهم برای تحقق این موضوع تا آنجا که می شود با زبان خوش و اگر نشد با ابزار دیگر وارد شوند . نمی شود که این استان این همه صنعت داشته باشد ، اما یک مرکز درمانی که با هزینه صنایع ساخته شده باشد نداشته باشد .
وی با اشاره به بازدید های خود از مراکز درمانی و بیمارستان های اراک و شازند تجهیز بخش NICU و اتاق عمل بیمارستان طالقانی ،تنها بیمارستان تخصصی زنان در اراک ، و تجهیز بخش کودکان بیمارستان امیرکبیر اراک ، خرید یک دستگاه MRI ، و قول حمایت برای تامین اعتبارات لازم پروژه بیمارستان ولیعصر اراک همچنین توجه خاص به تجهیز و توسعه بیمارستان آیت الله خوانساری ، تنها بیمارستان تخصصی سرطان در استان را مورد تاکید قرار داد.
دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی با بیان این که بیمارستان تامین اجتماعی 96 تختخوابی شازند جزو بیمارستان های غیر دانشگاهی است که برنامه تحول نظام سلامت در آن اجرا شده است گفت : برای تجهیز این بیمارستان سازمان تامین اجتماعی را مجاب می کنیم تا از محل پرداخت ها برای بیمه درمان به حوزه سلامت هم کمک کرده و برای این بیمارستان هزینه کند.
وی با اشاره به موقعیت استان مرکزی در کشور افزود : استان مرکزی علاوه بر موقعیت راه های مواصلاتی و صنعتی بودن، در خدمات رسانی درمانی به استان های مجاور نیز نقش کلیدی دارد و نیاز است که زیرساخت های خدمات تشخیصی و درمان تخصصی آن توسعه یابد و با توجه به این که مشکل جدی این استان فرسودگی بناهای درمانی است که خدمات رسانی را به شدت سخت می کند و برخی از بیمارستان های اراک تا 70 سال قدمت دارند بازسازی این مراکز در الویت کاری باید قرار داده شود که نوسازی بیمارستان 320 تختخوابی و مادر تخصصی ولی عصر (عج) اراک که در دولت قبل بلاتکلیف و در حد فنداسیون باقی مانده بود در دولت یازدهم از سرگرفته شده و با حمایت مقامات ارشد استانی پیشرفت موثری داشته و نیاز است که در سایه حمایت شهرداری و شورای شهر و نمایندگان مجلس، تعداد تخت های آن به 500 تخت افزایش یابد و اعتبار این پروژه انشاالله با پیگیری نمایندگان در مجلس هرچه زودتر مهیا شود که البته ما نیز پیگیر و حامی برای تکمیل تجهیزات خواهیم بود .
وی خاطرنشان کرد: شهر اراک تا یکهزار تخت درمانی نیز نیاز به افزایش دارد که در این مهم ما وعده ای نمیدهیم که در آن عمل نباشد بلکه باید با پیگیری استاندار و مسئولان استان و نمایندگان مجلس در تخصیص بودجه سال 95برای تغییر شاخص های عدالت قدمی برداشته شود تا در کنار تقویت مشارکت های مردمی و خیران و بخش خصوصی و حمایت اعتبارات دولتی این مهم محقق شود.
به گزارش خبرآنلاین در این نشست استاندار مرکزی نیز با اشاره به فعال بودن 2043 تخت بیمارستانی در 20بیمارستان استان که سه بیمارستان وابسته به تامین اجتماعی است و در دو بیمارستان ولیعصر و خوانساری ضریب اشغال تخت ها بیش از صددرصد با بیماران بسیار در نوبت می باشد مهم ترین نیازهای حوزه سلامت استان را بدین شرح برشمرد :تجمیع دو بیمارستان امیرکبیرو طالقانی و صدور تامین اعتبار برای یک بیمارستان یکهزار تختخوابی در شهر اراک ، تخصیص اعتبار لازم برای تسریع در تکمیل پروژه بیمارستان های ولیعصر و آیت الله خوانساری ، صدور مجوز برای جذب نیروی انسانی در حوزه سلامت و درمان استان ، تامین تعدادی آمبولانس برای پایگاه های ارژانس و درمان، صدور مجوز برای مرکز تصویربرداری مستقل در اراک با مشارکت بخش خصوصی ، ایجاد بخش آنژیوگرافی در بیمارستان ساوه ، حمایت اعتباری از مراکز درمانی بخش های محروم استان .
وزیربهداشت و درمان در ساعت 13 شهر اراک را به سوی خمین برای بازدید بیمارستان خمین ترک کرد تا از آنجا به سفر یکروزه اش به استان مرکزی پایان دهد .

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 480235

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 2 =