شهرک‌های گلخانه‌ای در استان اردبیل احداث می شود

استاندار اردبیل گفت: منطقه مغان در شمال استان اردبیل به قطب شهرک‌های گلخانه‌ای با هدف تولید محصولات با کیفیت و صادرات آن تبدیل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از اردبیل، به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان اردبیل، مجید خدابخش در مراسم آغازین طرح توسعه آبیاری مدرن در شمال استان به همت جهاد کشاورزی اظهار کرد: ما فراتر از کشاورزی سنتی باید به ارزش افزوده بیشتر در بخش کشاورزی توجه کنیم چراکه اگر این کار انجام نشود ما هرگز نمی‌توانیم زمینه تحول در بخش کشاورزی را فراهم کنیم.

وی تصریح کرد: اجرای طرح آبرسانی به 62 هزار هکتار از اراضی دیم استان در سفر سال گذشته رئیس جمهوری به اردبیل به مردم استان وعده داده شده بود و این طرح تحول‌آفرین با یک میلیارد دلار بودجه با همکاری وزارتخانه‌های نیرو و جهاد کشاورزی طی چهار سال اجرا می‌شود.

استاندار اردبیل عنوان کرد: عملیات اجرایی آن قسمت از این طرح که به وزارت نیرو مربوط است از چند ماه قبل آغاز شده و امروز اجرای آبرسانی به 12 هزار و 500 هکتار از اراضی دیم بیله‌سوار مغان با دو هزار و 700 میلیارد ریال اعتبار توسط وزارت جهاد کشاورزی شروع می‌شود.

خدابخش افزود: پیمانکار این طرح انتخاب شده و اجرای آن بدون وقفه پیگیری می‌شود که امید می‌رود عشایر و مردم منطقه مغان ظرف چهار سال آینده شاهد دستاوردهای مهم و مثبت این طرح باشند.

 

کد خبر 480395

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 2 =