۰ نفر
۲۱ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۲:۳۸

داوری نهمین دوره جایزه هوشنگ گلشیری به پایان رسید و برترین مجموعه داستان​های منتشرشده در سال 1387 به انتخاب داوران این جایزه، معرفی شدند.

به گزارش خبرآنلاین،​ همانطور که پیش​تر اعلام شده بود، بنیاد گلشیری بر آن شده است که تا فراهم آمدن شرایط مطلوب​تر جایزه گلشیری را به صورت دوسالانه برگزار کند. مطابق اعلام قبلی، امسال فقط مجموعه داستان​های منتشرشده در سال 1387 بررسی شدند و دوره بعدی جایزه به بررسی دو سال رمان اختصاص خواهد داشت.

در مرحله اول یا مرحله نظرخواهی نهمین دوره جایزه گلشیری، بنیاد بر مبنای نظر کارشناسی نویسندگان و منتقدانی که به​رغم تمامی مشکلات پذیرفتند بنیاد را یاری کنند نامزدهای این دوره را تعیین و معرفی کرد.

کامران بزرگ​نیا، محمود حسینی​زاد، علی خدایی، رضا دانشور، لی​لی گلستان کتاب​های نامزد دریافت جایزه را بررسی و آرای خود را به شرح زیر اعلام کردند:

برترین مجموعه ​داستان​های نهمین دوره جایزه هوشنگ گلشیری (به ترتیب الفبایی نام کتاب)

در بخش مجموعه داستان اول:

«آویشن قشنگ نیست» نوشته حامد اسماعیلیون، نشر ثالث و «مرگ​بازی»، نوشته پدرام رضایی​زاده، نشر چشمه مشترکا بالاترین امتیاز را کسب کردند.

 در بخش مجموعه​داستان:​

«آنجا که پنچرگیری​ها تمام می​شوند»، نوشته حامد حبیبی، انتشارات ققنوس و «برف و سمفونی ابری»، نوشته پیمان اسماعیلی، نشر چشمه مشترکا بالاترین امتیاز را کسب کردند.

 نامزدهای نهمین دوره جایزه هوشنگ گلشیری در بخش مجموعه داستان (به ترتیب الفبایی نام نویسنده):  

نامزدهای بخش مجموعه داستان (از نویسندگانی که پیشتر در ایران مجموعه­داستان منتشر کرده​اند):​  

پیمان اسماعیلی، «برف و سمفونی ابری»،​چشمه / حامد حبیبی، «آنجا که پنچرگیری​ها تمام می​شوند»، ققنوس / حمیدرضا نجفی، «دیوانه در مهتاب»، چشمه / فریبا وفی، «در راه ویلا»، چشمه.

نامزدهای بخش مجموعه­داستان اول (از نویسندگانی که پیشتر در ایران مجموعه داستان منتشر نکرده​اند)

حامد اسماعیلیون، «آویشن قشنگ نیست»، ثالث / مرجان بصیری، «شهر یک​نفره»، ققنوس / پدرام رضایی​زاده، «مرگ​بازی»، چشمه.

یونس تراکمه، محمد حسینی، علی خدایی، علی شروقی، محمدحسن شهسواری، عبدالعلی عظیمی، فرهاد کشوری، مهسا محب​علی، نسترن موسوی نویسندگانی که آثار ی برای رقابت داشتند،​ داوران بخش اول بودند.

جوایز در مراسمی عمومی در بهار 89 با حضور نویسندگان و خوانندگان و علاقه​مندان ادبیات داستانی معاصر ایران برگزار و در مراسمی جایزه نقدی، تندیس و لوح تقدیر را به برندگان اهدا خواهد شد. بزرگداشت زنده​یاد اسماعیل فصیح، داستان​نویس معاصر، نیز در همین مراسم برگزار خواهد شد. تک​داستان​های برگزیده این دوره نیز طی این مراسم اعلام می ​شوند.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 49064

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 2 =