۰ نفر
۲۳ اسفند ۱۳۸۸ - ۰۵:۵۲

حداقل سیزده نفر در شهر ساحلی آکاپولکو در مکزیک جان خود را در خشونت های قاچاقچی های مواد مخدر از دست داده اند.

به گزارش بی بی سی ،پنج تن از قربانیان از افسران پلیس بودند که خودروی حامل آنها به وسیله گروه های تبهکار به گلوله بسته شد.

پلیس جنازه به گلوله بسته شده هشت نفر دیگر را نیز در نقاط مختلف این شهر کشف کرده است. سر چهار تن از این قربانیان از تنشان جدا شده بود.

آکاپولکو یکی از بزرگترین شهرهای تفریحی مکزیک است ولی در سال های اخیر به صحنه برخوردهای خشونت آمیز باندهای موادمخدر تبدیل شده است.

تابستان سال گذشته هجده نفر در این شهر در درگیری مسلحانه میان قاچاقچی ها و ارتش کشته شدند.

در سه سال گذشته بیشتر از پانزده هزار نفر در مکزیک در درگیری میان گروه های جنایتکار جان خود را از دست داده اند و رئیس جمهوری این کشور برای مقابله با کارتل های قدرتمند مواد مخدر هزاران تن از سربازان ارتش و نیروهای امنیتی را به مناطق پرخطر ارسال کرده است.

کد خبر 49372

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 3 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین