شهردار اردبیل: بدترین دوران درآمدی شهرداری‌ها را سپری می‌کنیم

لشهردار اردبیل، به وضعیت نامناسب اقتصاد شهری با توجه به رکود حاکم شده اشاره کرد و ادامه داد: شهرداری‌ها بدترین دوران مدیریتی خود را سپری می‌کنند و ما در این شرایط به دنبال روش‌های تازه برای تعریف و اجرای پروژه‌های جدید بودیم تا از قبل احداث و اجرای این پروژه‌ها شهرداری نفعی را ببرد .

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از استان اردبیل، دکتر حمید لطف اللهیان در اولین نشست خبری با خبرنگاران پس از تصدی سمت شهرداری؛ که پیش از ظهرامروز در محل سالن اجتماعات شهرداری برگزار شد، در سخنانی با تبریک ایام ا.. دهه فجر و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب و دوران دفاع مقدس، هدف از برگزاری این نشست را تشریح برنامه های مدیریت شهری، ارائه عملکرد شهرداری، تشریح برنامه های پیش بینی شده مجموعه شهرداری برای سال آینده و همچنین تشریح رویکرد اتخاذ شده از سوی شهرداری اردبیل، بیان کرد.

وی با بیان اینکه شهرداری اردبیل تاکنون گزارش هایی از عملکردها و رویکردهای مجموعه را در حوزه اطلاع رسانی به اطلاع عموم شهروندان رسانده است، ابراز امیدواری کرد که اولین نشست خبری با خبرنگاران به نتایج سازنده و ارتقای کیفیت زندگی در شهر اردبیل منجر شود.

 

لطف اللهیان در تشریح بیشتر رویکرد شهرداری اردبیل در ارتباط با "شهر انسان محور"، افزود: این بدین معنی است که ما به شهر به چشم یک شهر کالبدی نگاه نمی کنیم و طبق برنامه های پیش بینی شده شهر اردبیل بایستی از شاخص های یک شهر انسان محور تبعیت کند.

وی اضافه کرد: برنامه های شهرداری اردبیل توسعه محور خواهد بود و شهرداری برای توسعه از هر بعد اعم از توسعه خدمات شهری، فرهنگی، اجتماعی، عمرانی و انسانی با رویکرد و نگاه "شهر انسان محور" اقدام خواهد کرد.

این مسوول خاطرنشان کرد: در ذیل اهداف "شهر انسان محور" کارهای مختلفی انجام یافته و در حال انجام می باشد و برنامه ریزی ها در شهرداری اردبیل طوری انجام گرفته است که برنامه های سال آتی شهرداری اردبیل به سمت این اهداف سوق داده شود.

شهر سالم، نیازمند شهروند سالم است

شهردار اردبیل در توضیح ویژگی های شهر انسان محور، گفت: یک شهر برای قرار گرفتن در مسیر توسعه به داشتن شهروندان سالم نیازمند است.

دکتر حمید لطف اللهیان در سخنانی با اذعان به اینکه داشتن شهر سالم در گرو حضور شهروندان سالم در آن شهر است، اظهار کرد: لذا شهرداری اردبیل نسبت به ارتقای سلامت عمومی شهروندان حساس بوده و به همین خاطر مقوله توسعه اجتماعی و فرهنگی را مطرح کرده ایم.

وی افزود: اگر شهر از افزایش سرمایه انسانی برخوردار نباشد قطعا هرگونه خدمات عمرانی و شهری نیز منجر به نتیجه مطلوب نخواهد بود و هدف گذاری اول بایستی در راستای شهروند سالم باشد.

لطف اللهیان خاطرنشان کرد: ما در مجموعه شهرداری اردبیل در رابطه با ارتقای سلامت عمومی شهروندان هم به لحاظ جسمی و هم به لحاظ روحی برنامه های زیادی اجرا کرده ایم که در حوزه ارتقای سلامت عمومی از بعد جسمانی نسبت به احداث رینگ پیاده در دور دریاچه شورابیل، مسیر ویژه دوچرخه و برگزاری همایش های مختلف پیاده روی خانوادگی اقدام کرده ایم و در آینده نیز اجرا خواهد شد.

وی ادامه داد: شهرداری اردبیل در حوزه ارتقای سلامت عمومی شهروندان به لحاظ روحی نیز نسبت به اجرای برنامه های مختلف فرهنگی و هنری و همچنین تجلیل از مفاخر هنری، ورزشی، علمی و فرهنگی شهر اردبیل اقدام کرده است.

شهردار اردبیل برگزاری جشن ها و جشنواره های متعدد به همت شهرداری را از دیگر اقدامات شهرداری در راستای توسعه فرهنگی و اجتماعی شهر بیان کرد که به گفته وی با هدف ارتقای سلامت روحی و نشاط اجتماعی انجام می پذیرد.

لطف اللهیان همچنین در این جلسه از برنامه ریزی شهرداری اردبیل برای برگزاری جشن ها و جشنواره های متعدد مردمی در مناسبت های ملی و مذهبی در ماه های آینده خبر داد.

در بافت تاریخی معابر ما جوابگوی نیازهای امروزی نیست

دکتر حمید لطف اللهیان در بخشی از تشریح برنامه های عمرانی شهرداری با اشاره به ضرورت بازگشایی معابر متناسب با نیاز امروز شهر، گفت: در بافت تاریخی، معابر ما جوابگوی نیازهای امروزی نیست و شهرداری اردبیل در این راستا به دنبال شناسایی معابر است تا با بازگشایی آنها به نظام حمل و نقل کمک کند.

وی افزود: طی چند ماه گذشته در خیابان آیت الله طالقانی بازگشایی انجام شده است و در ادامه در کوچه معمار 80 درصد از بازگشایی را پیش برده ایم و بیست درصد هم انشاا... تا سوم خرداد تمام خواهد شد.

لطف اللهیان ادامه داد: در خیابان مهدیه هم بازگشایی داریم که برای وصل کردن خیابان منزوی به دستغیب در حال انجام است و این بازگشایی هم پیشرفتی 80 درصدی دارد. و در خیابان شهیدگاه، روبروی بازار طلافروشان، برای وصل کردن اسماعیل بیگ به خیابان سیمتری بازگشایی در نظر گرفتیم که تا کنون 70 درصد آن پیش رفته است و همه این ها انشاا... تا سوم خرداد به اتمام خواهد رسید.

شهردار اردبیل خاطرنشان کرد: بازگشایی معابر در بافت تاریخی رویکردی از جنس توسعه است که در راستای رویکرد کلی شهرداری اردبیل قرار دارد. ما خود را موظف میدانیم که این معابر را برای روان سازی ترافیک شهری بازگشایی کرده و در خدمت مردم قرار دهیم.

ممنوعیت تردد خودروها در مسیر پیاده‌روی دریاچه شورابیل

دکتر حمید لطف اللهیان بحث احداث و توسعه مسیرهای جدید شورابیل را یادآور شد و بیان کرد: ما برای ورود خودروها دو مسیر جدید با پیشرفت 40 و 10 درصد علاوه بر مسیرهای قبلی پیش‌بینی کردیم تا با در نظر گرفتن پارکینگ‌ها و محل توقف خودروها رینگ فعلی شورابیل تنها اختصاص به پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری داشته باشد.

وی ممنوعیت تردد خودروها را در رینگ پیاده‌روی شورابیل یادآور شد و گفت: مسیر پیاده‌روی شورابیل با 90 درصد پیشرفت اوایل سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد و هموطنان با داشتن کارت شهروندی می‌توانند از دوچرخه‌هایی که در مسیرها تعبیه شده استفاده کنند تا سلامت و نشاط آنها ارتقا یابد.

شهردار اردبیل به تکمیل پارک بهشت گمشده در شورابیل و زیباسازی این مکان اشاره کرد و یادآور شد: در این راستا نیز تکمیل پروژه‌های نیمه تمام جزو اولویت‌های شهرداری است.

لطف‌اللهیان همچنین خاطرنشان کرد: در کنار اولویت برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی که برای شهرداری از تقدم خاصی برخوردار است ما از کارهای عمرانی و خدماتی به عنوان وظیفه ذاتی خود غفلت نکرده‌ایم به طوری که در ارتقای این شرایط تلاش همه‌جانبه‌ای آغاز شده است.

وی افزود: در کنار فعالیت‌های فرهنگی و هنری که به عنوان مقوله احداث تفکر معروف است کارهایی از جنس احداث پروژه‌های عمرانی نیز مورد توجه قرار گرفته که نمونه آن احداث پروژه‌های جدید است.

شهردار اردبیل ادامه داد: به هیچ‌وجه در این رویکرد کارهای بهسازی و نوسازی مورد توجه نیست چرا که ما در شهرهای در حال توسعه محوریت را برای احداث پروژه‌ها قرار دادیم نه اینکه بخواهیم خودمان را سردرگم بهسازی‌ها و نوسازی‌ها کنیم.

دکتر حمید لطف‌اللهیان طی سخنانی اظهار کرد: مدیریت پژوهش از طریق تعامل سازنده با مرکز مطالعات و پژوهش شهری که به همت شهرداری اردبیل پایه گذاری شده است، می تواند زمینه ساز تحقق یکپارچه سازی نظام مطالعاتی در بدنه مدیریت شهری باشد .

وی از اعلام آمادگی شهرداری اردبیل به منظور حمایت از فعالیت های پژوهشی و تقویت نگاه علمی به اداره شهر خبر داد و افزود: شهرداری اردبیل در رویکرد جدید خود از تک محوری بودن خارج شده و بیشتر با تکیه بر خرد جمعی متخصصان و کارشناسان اقدام به تعریف و اجرای پروژه های پژوهش محور می کند .

وی همچنین با اشاره به اهمیت ایفای نقش حرفه ای مطالعات و پژوهش ها و منابع غنی انسانی متخصص در طرح ها، بر ضرورت وجود مرکز مطالعات و پژوهش های شهری تاکید کرد و افزود: این مرکز پژوهشی و دانش بنیان با بیش از 15 کمیته اختصاصی تاسیس شده است که در نظر دارد با تدوین برنامه های راهبردی نقش موثری در حل مسائل مدیریت شهری داشته باشد .

تسلط نداشتن عضو شورا به بودجه سالانه شهرداری تاسف‌بار است

شهردار اردبیل و در پاسخ به اظهارات یکی از اعضای شورای شهر که از کاهش 100 میلیارد تومانی بودجه شهرداری سخن به میان آورده بود، اظهار کرد: بنده این عضو شورا را به مطالعه و تسلط بیشتر بر عدد و رقم بودجه سالانه شهرداری ارجاع می‌دهم تا در خلوتگاه خود این موضوع را درست و منطقی‌تر تجزیه و تحلیل کند .

وی افزود: اینکه یکی از اعضای شورای شهر مدعی شده بودجه شهرداری اردبیل 314 میلیارد تومان بوده اصلا چنین چیزی صحت ندارد و رقم بودجه سال 94 شهرداری 295 میلیارد تومان بوده که این اعلام عدد و رقم غلط نشان می‌دهد که این عضو شورا در بقیه تجزیه و تحلیل‌های خود راه را به خطا رفته است .

شهردار اردبیل ادامه داد: علاوه بر این شهرداری موظف به اجرای مصوبات و بودجه تعریف شده از سوی شورای شهر است و اگر انحرافی نیز انجام شده باید در زمان معین و مشخص اعلام شود چرا که بنده تنها شش ماه است که شهرداری اردبیل را تحویل گرفته‌ام و در این شش ماه نیز شبانه‌روزی تلاش کردیم تا کارها به پیش برود .

لطف‌اللهیان تصریح کرد: زمانی که این آمارها از پایه و اساس غلط است قطعا تحلیل‌های این نماینده پارلمان محلی نیز در تقسیم بودجه عمرانی و جاری و نسبت آنها به همدیگر اشتباه خواهد بود .

این مسوول یادآور شد: به هیچ‌وجه ما از بودجه عمرانی کم نکرده و نخواستیم به بودجه جاری آن را افزایش دهیم در حالی که طبق قوانین و مقررات بودجه شهرداری اردبیل 60 درصد جاری و 40 درصد عمرانی در همه جا تعریف می‌شود و اینکه گفته شده است از بودجه عمرانی کاسته شده و به جاری افزوده‌ایم صحت ندارد .

بدترین دوران درآمدی شهرداری‌ها را سپری می‌کنیم

وی عنوان کرد: ما در گرامی‌داشت ایام‌الله دهه‌فجر 50 پروژه عمرانی، خدماتی و توسعه فرهنگی اجتماعی شهرداری اردبیل را با 76 میلیارد تومان به همراه کلنگ‌زنی پل قدس به انجام رساندیم تا شهروندان‌مان از این فضا و بستر استفاده کنند .

شهردار اردبیل احداث پل قدس را در روان‌سازی ترافیک و کاهش مشکلات حمل و نقل شهری ضروری خواند و افزود: با یک طراحی مناسب و رویکرد جذب منابع اعتباری غیردولتی و از طریق بخش خصوصی احداث این پروژه را کلید زدیم .

لطف‌ اللهیان به وضعیت نامناسب اقتصاد شهری با توجه به رکود حاکم شده اشاره کرد و ادامه داد: شهرداری‌ها بدترین دوران مدیریتی خود را سپری می‌کنند و ما در این شرایط به دنبال روش‌های تازه برای تعریف و اجرای پروژه‌های جدید بودیم تا از قبل احداث و اجرای این پروژه‌ها شهرداری نفعی را ببرد .

وی رویکرد شهرداری را در اجرای پروژه‌های عمرانی و خدماتی با نگاه انتفاعی و سود حاصل برای شهر و شهروندان توصیف کرد و گفت: تلاش خواهیم کرد تا ظرف دو سال آینده پل قدس اردبیل در دو فاز تکمیل شده و به بهره‌برداری برسد .

 

کد خبر 506925

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار