ایرنا نوشت ، یک استاد بوم شناسی و علوم زیست محیطی دانشگاه های تهران گفت: کودکان ایران خلاقیت و شادمانی ندارند و این مسئله فاجعه بزرگی در آینده رقم خواهد زد.

عبدالحسین وهاب زاده در نشست آموزشی کودک و طبیعیت در شهرکرد افزود: آموزش زودهنگام کودکان عامل اصلی نداشتن خلاقیت و شادمانی این افراد است.
به گفته وی، کودکان قبل از فراگیری آموزش به افزایش مهارت فیزیکی، خلاقیت و اتکا به نفس با حضور در طبیعت نیاز دارند.
این فعال محیط زیست اظهار داشت: براساس نتایج تحقیقات جهانی 96 درصد مردم دنیا به یادماندنی ترین خاطرات خود را از طبیعت دارند.
وهاب زاده ادامه داد: والدین ایرانی به دلیل مشغله های فراوان، کودکان خود را از سه سالگی به مهدهای کودک می فرستند و در آنجا آموزش های مختلف فرامی گیرند ولی این در حالیست که انسان ها تا 12 سالگی به صورت ذاتی تمایل به حضور در طبیعت و انجام فعالیت های خلاقانه با عنصرهای طبیعت را دارند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست گفت: انس و دوستی کودکان با طبیعت از وظایف والدین است که اگر به خوبی و از دوران کودکی به فرزندان آموزش داده شود، آنان در بزرگسالی مروجان و همیاران طبیعت خواهند شد.
علی محمدی مقدم اظهار داشت: اجرای طرح آموزش حفاظت از عرصه های منابع طبیعی و محیط زیست برای کودکان باعث ارزش تلقی کردن حفظ محیط زیست و نهادینه شدن این فرهنگ در همه نسل ها می شود.
گفتنی است ،درنشست آموزشی توانمند سازی مروجان کودک با هدف حفاظت از عرصه های منابع طبیعی با حضور حدود 200 معلم، مربی مهد کودک، مربی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و دانشجویان امروز در شهرکرد برگزار شد.

کد خبر 511301

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • منتقد IR ۰۶:۴۵ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    0 0
    کودکان ما باید بزرگی کنند و بزرگان باید پیر وارانه رفتار کنند و پیران ما باید مثل مرده متحرک باشند ، در اصل دوران کودکی و نوجوانی و جوانی در مملکت ما بصورت مدیریت شده حذف شده.
  • بی نام IR ۰۸:۳۱ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    0 0
    صنغت تست و نکته و آموزش و پرورش، دانش‌اوزان را نابود کرد.

آخرین اخبار