به گزارش خبرآنلاین، استاد مهدی آذریزدی، بنیانگذار ادبیات نوین کودک و نوجوان بویژه با مجموعه «قصههای خوب برای بچههای خوب» همواره بر کتاب و کتاب خوانی تاکید داشت و بزرگترین لذت زندگى اش هم کتاب خواندن بود. در زندگینامهاش نوشته است بچه که بود کتاب نداشت، پاى منبرهاى مذهبى بزرگ مى شد و هر چه مى شنید قصه هایى تکرارى بود. کلیله و دمنه را که براى انتشارات امیرکبیر تصحیح مى کرد، دید چه قصه هاى خوبى! کار بازنویسى را براى بچه ها شروع کرد تا کتاب و قصه داشته باشند.
سرویس کتاب خبرآنلاین برای نخستین بار دستخطی از این استاد عزیز و چهره ماندگار ادبیات ایران را منتشر میکند که استاد در آن باز هم بر کتابخوانی تاکید دارد و مشکل عدم همدلی در کشور را هم به نوعی بیان میکند.
بنا بر گزارش خبر، استاد آذریزدی در این یادداشت نوشته است:
یک ضربالمثل قدیمی است که میگوید «از مرد یک کتابه باید ترسید» آنچه من از این ضربالمثل میفهمم این است که مرد یک کتابه چون خودش غیر از کتاب مطلوب خودش، کتاب دیگری نمیخواند، هیچوقت با دیگران هماهنگی و همدلی پیدا نمیکند این در حالی است که قرآن میگوید: «فبشر عبادی الذین یستمعون القول و یتبعون احسنه» و قول در اینجا یعنی اقوال گوناگون و تا چنین است در ادیان و اجتماعیان رسم وفاق و هماهنگی مطلوب پیدا نمیشود. والله اعلم
مهدی آذر یزدی
86.10.2
«قصه هاى خوب براى بچه هاى خوب»، قصه هاى کلیله و دمنه، قصه هاى مرزبان نامه، سندبادنامه و قابوسنامه، قصه هاى مثنوى مولوى، قصه هاى قرآن، قصه هاى شیخ عطار، قصه هاى گلستان و ملستان، قصه هاى چهارده معصوم و...»از جمله آثار به جا مانده از استاد آذریزدی است.
شایان ذکر است مهدی آذر یزدی 18 تیرماه1388 در سن 87 سالگی در بیمارستان آتیه تهران درگذشت.
نظر شما