مهر نوشت: نشست هم اندیشی لیست امید صبح امروز در حالی برگزار شد که با حاشیه‌های از جمله کنایه هاشمی رفسنجانی به بانوان و فضای شدید امنیتی در ابتدای ورود به سالن همایش همراه بود.

همايش مشترك منتخبين اصلاح طلب مجلس دهم و كانديداهاي دور دوم ائتلاف اصلاح‌طلبان و اعتدالگرایان سراسر كشور صبح امروز(شنبه) در تالار همايش هاي كتابخانه ملي برگزار شد. در این نشست آيت‌الله هاشمي رفسنجاني و برخي مقامات دولتی و چهره‌های شاخص اصلاحات سخنراني کردند.

نکته تعجب برانگيز اين جلسه، فضاي امنيتي شديد در هنگام ورود به سالن همايش بود. ساعت ۸ صبح درحالی خبرنگاران و میهمانان وارد محل برگزاری همایش شدند که فرآیند «چك و خنثی» و تدابیر امنیتی، که بطور مرسوم در همایش‌هایی با حضور مقامات سه قوه و فرماندهان عالی رتبه نظامی صورت می‌گیرد، این بار کاملا غيرعادي و بی سابقه انجام گرفت که تعجب خبرنگاران، برخی نمایندگان فعلی مجلس و منتخبان جدید مجلس دهم را بهمراه داشت.

چک شدن وسايل خبرنگاران به حدي بود كه به «برگه خبر» خبرنگاران به همراه ريكوردر و تلفن همراه آنها «برچسب چك» الصاق و كيف خبرنگاران و همچنين ميهمانان برنامه پس از چك و الصاق برچسب تحويل گرفته مي شد.اگرچه طبق اعلام قبلی، آغاز مراسم ساعت ۸ صبح اطلاع رسانی شده بود اما این همایش با تاخیر بیش از یک ساعته آغاز شد.

در ابتدای این مراسم پس از قرائت قرآن و پخش سرود جمهوری اسلامی، الهه کولایی عضو سابق حزب منحله مشارکت به عنوان مجری برنامه پشت تریبون رفت و به میهمانان نشست خوشامد گفت.

کولایی در سخنان ابتدایی خود اشاره ای به ایام شهادت حضرت زهرا(س) کرد اما آنچه قابل توجه آمد، استفاده از واژه «درگذشت» بجای «شهادت» برای حضرت صدیقه کبری(س) بود. وی گفت:«... پس از گذشت از روز جهانی زن و در آستانه درگذشت! مظلومانه بانوی دو عالم صدیقه کبری(س) این نشست را برگزار می‌کنیم ...»

در ادامه این نشست، هاشمی رفسنجانی به سخنرانی پرداخت و در پایان سخنان خود با اشاره به تعداد خانم هایی که در این دوره از مجلس شورای اسلامی وارد خانه ملت شده‌اند گفت: «امروز نصف جامعه ما را خانم ها تشکیل می دهند و طولی نمی کشد که تعداد دانشمندان زن ما از دانشمندان مرد ما بیشتر می شود زیرا خانم‌ها فراغت بیشتری برای تحقیق و تحصیل داشته و استعداد هم دارند؛ اینکه عده‌ای می‌گویند مغز خانم‌ها کوچکتر است درست نیست؛ اگر هم کوچکتر است فشرده‌تر عمل می‌کند.»

این جمله هاشمی رفسنجانی باعث خنده یکپارچه و هماهنگ آقایان حاضر در سالن همایش شد و اخم‌ها و سکوت خانم‌ها را بهمراه داشت!

2929

کد خبر 518759

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 12
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۶:۳۲ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
    37 1
    خوبیش به اینه که آقای هاشمی تصمیم به تجدید فراش ندارن، شما با دم شیر شوخی بکنید ولی با خانم ها نه ، خخخخخ
    • یوسف A1 ۰۵:۵۱ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۳
      3 9
      همین همایش ترقه ای منفجر میشد عده ای بازم انگشت اتهام رو سمت افراطیون و ... میبردن. بچه های امنیتی کارشون رو بلدن خواهشن دید نقادانتون رو به سمت روحانی و دولتش ببرید و از وعده های سرخرمنش بگید
  • بی نام A1 ۱۷:۳۴ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
    68 5
    "این جمله هاشمی رفسنجانی باعث خنده یکپارچه و هماهنگ آقایان حاضر در سالن همایش شد و اخم‌ها و سکوت خانم‌ها را بهمراه داشت"//////////خبر رسانی مشمئز کننده از نوع اصولگریان
  • من RO ۱۸:۲۸ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
    8 47
    آقا انصافا اگر این شوخی رو یکی دیگه میکرد چقدر مردم بهش واکنش نشون میدادند؟ خیلیا دارن از حمایت مردم برای زندن هر حرفی حتی علیه مردم استفاده میکنند
    • علی IR ۲۰:۱۰ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
      35 1
      این حرف آقای هاشمی طعنه ای بود به سخنان چند وقت آقای قاضی پور نماینده ارومیه
  • بی نام A1 ۱۸:۵۲ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
    64 4
    این چه جور گزارش نوشته؟ مثل خبرهای خبرگزاریهای امنیتیه.
  • علی IR ۱۹:۰۵ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
    66 14
    هاشمی زنده باد.
    • بی نام EU ۲۰:۲۲ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
      18 3
      عاقبتش به خیر باد
  • بی نام IR ۱۹:۳۹ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
    26 3
    گزارشگر این خبر خیلی تابلو ماهیت خودشو نشون داده و قصذ تخریب داشته
  • بی نام GB ۱۹:۵۰ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
    10 6
    این قدر این بزرگه که شوخی هایش هم درس و حساب داره
  • هادی IR ۱۹:۵۹ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
    21 1
    خداییش از رجا نیوز کپی کردین اینجا؟ چند شبیه خبرهای اوناست
  • بی نام DE ۲۰:۲۰ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
    18 3
    مهر کمی انصاف و خجالت بد چیزی نیست ها

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین