وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه دولت ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی را تشکیل داده ، گفت: برنامه جامع اقتصاد مقاومتی از سال گذشته آغاز شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از شبکه اخبار اقتصادی و دارایی (شادا)، علی طیب نیا گفت: این برنامه در پی نامگذاری سال جدید با عنوان "اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" با جدیت بیشتری ادامه خواهد داشت.

وزیر امور اقتصادی و دارایی ادامه داد: این برنامه شامل همه اقدام ها و طرح های اجرایی در چارچوب زمانبندی مشخص و با اهداف مشخص و معین است.

وی افزود: رشد پایدار و بدون آسیب پذیری از تکانه ها و مخاطره های اقتصادی بیرونی از اهداف اصلی اقتصاد مقاومتی است و باید تلاش کنیم آسیب های ناشی از وابستگی به نفت و همچنین آسیب پذیری در مقابل تحریم های ظالمانه و موارد مشابه از بین برود.

طیب نیا گفت: برنامه جامعی برای اقتصاد مقاومتی طراحی کردیم که اهداف و سیاست های کلی را شامل می شود و هدف ما این است اقدام ها و طرح های اجرایی دارای روندی شفاف، کمی و زمانبندی شده باشد و در هر حوزه ای مشخص کرده ایم که به کجا می خواهیم برسیم و با چه سرعت و در چه مقطع زمانی قرار است به این اهداف برسیم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه این برنامه ها تنظیم شده است تا دچار روزمرگی نشویم، اضافه کرد: آرزوی ما این است ملت ایران اسلامی که سال ها در برابر تحریم های ظالمانه با بردباری عزتمند ایستاده اند به شرایط مطلوب اقتصادی و رفاهی که شایسته این ملت است دست پیدا کنند.

وی ادامه داد: دولت ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی تشکیل داده است که معاون اول رئیس جمهوری ریاست آن را بر عهده دارد و بر تدوین و هدف گذاری های دقیق در چارچوب سیاستگذاری های مدنظر مقام معظم رهبری تاکید دارد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه همه دستگاه ها و نهادها در چارچوب امکاناتی که دارند برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و سال اقتصاد مقاومتی تلاش خواهند کرد، افزود: رشد اقتصادی مستمر، اشتغال جوانان، ارتقای وضع اقتصادی و معیشت مردم از آرزوهای خدمتگزاران آن ها در مجموعه اقتصادی کشور است.

رهبر معظم انقلاب سال 1395 را به عنوان «سال اقتصاد مقاومتی؛اقدام وعمل» نامگذاری کردند.

 

22339

کد خبر 522695

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام ۱۲:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۱
    2 1
    اگر اقتصاد مقاومتي معنيش ممنوعيت واردات كالاست، معنيش ديگر مقاومتي نيست ميشود اقتصاد صورت مسيله پاك كني. زيرا توليد كننده داخلي بدون داشتن رقيب هر جنسي رو تحويل ما مي دهد.چون اصلا رقابتي به ذهنش خطور نمي كند. البته بنده اعمال تعرفه سنگين براي واردات رو نيز ممنوعيت واردات به حساب ميارم ، به عبارت ديگر وقتي شما كالايي رو دوبرابر قيمت واقعيش بپردازي اسمش واردات نيست .
  • بدون نام ۱۲:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۱
    3 0
    اقا جان در سطح مديريت كلان، نگرش به افقها كوتاه است، ديد، بلند نظرانه نيست.
  • بی نام A1 ۰۲:۲۳ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۲
    1 0
    ممنوعيت و محدوديت واردات از طريق تعرفه هاى سنگين غير از ازمودن چندباره مسير غلط ٣٧سال گذشته كه به معنى حمايت از اقتصاد و كسب وكار انحصارى و در خدمت منافع انحصارطلبان و زياده خواهان به قيمت مجازات و تاوان دادن جامعه هيچ معناى موجهى ندارد مسير جوامع موفق اقتصادى همانند چين ، مالزى و ... ثابت كرد حمايت گلخانه اى محكوم به شكست بوده و فقط فضاى شفاف و رقابتى راهكار توليدات و محصولات موفق با قيمت پايين و كيفيت مرغوب قابل ارائه در بازارهاى فراملّى منطقه اى و جهانى است و بس . ملّت حق دارد كالاى ارزان و مرغوب خريدارى نمايد نه به اسم " حمايت از توليد داخلى " مجازات شود. راه مكررى كه در تمام اين سال ها طى شده و جواب نداده

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین