قائم مقام موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی در جمع کارکنان این موسسه گفت: همان‌طور که یادگار امام در مراسم تحویل سال نو در حرم مطهر دعا کردند، باید کدورت‌هایی که در میان یاران انقلاب پدید آمده، به عطوفت، مهربانی و همدلی تبدیل شود.

به گزارش ایسنا، حمید انصاری طی سخنانی در روز شنبه،  با بیان اینکه «سال گذشته با تلخی‌ها و شیرینی‌هایی همراه بود»افزود: آن‌چه در سال گذشته روی داد تجربه‌های ارزشمند برای همگان داشت، تجربه‌ای که در مسیر نیل به آرمان‌های انقلاب، ارزشمند و قابل تامل بودند.

اهم اظهارات وی را در ادامه بخوانید:

  • نفی سلطه خارجی و نفی استبداد داخلی دو سرفصل اعتراضی انقلاب است .بحمدلله در این دو هدف عمده انقلاب توفیق‌های زیادی حاصل شده است، آن‌چه پارسال اتفاق افتاد، در واقع تجربه‌ای دشوار در همین دو عرصه بود. در حوزه نفی دخالت بیگانگان به برکت خون شهیدان، رهبری امام و هوشیاری مردم، دست بیگانگان از کشور قطع شده است، البته دشمنان بیکار ننشسته و برای منافع خود فعالیت می‌کنند.
  • 2500 سال رژیم شاهنشاهی، فرهنگ استبدادی را در کشور نهادینه کرد و انقلاب اسلامی آمد تا مردم را در جایگاه واقعی خود قرار دهد تا خودشان سرنوشت خود را به دست بگیرند. ما در عرصه نفی استبداد موفقیت‌ها و البته چالش‌های فراوانی داشته‌ایم.
  • مسوولان قدردان واقعی حضور مردم در عرصه باشند. ما هنوز در تجربه فرایند مردم‌سالاری دچار چالش‌هایی هستیم که مردان و زنان زیادی هزینه آن را می‌دهند، بستر تحقق آرمان‌های حضرت امام خمینی(س) از رهگذر کسب توفیق درهمین چالش‌هاست.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح مسائل مربوط به موسسه تنظیم و نشر آثار امام پرداخت:

  • موسسه در سال گذشته به خاطر انتسابی که به امام دارد بعضا از نقدهای غیرمنصفانه و تعریض افراطیون بی‌نصیب نبود. قیل و قال‌هایی که به وجود آمد، قابل تامل است. مهم این است که یاد و اندیشه امام و شاخصه‌های فکری امام به عنوان سنگ محک و عیار سنجش صحت و درستی رفتار و عملکرد کارگزاران نظام مطرح شد. تلاش جناح‌ها این بود که رفتار آن‌ها به اندیشه‌های بنیان‌گذار نظام نزدیک باشد و هر کسی تلاش می‌کرد خود را به امام نزدیکتر نشان دهد.
  • امام نه به عنوان «خاطره» بلکه به عنوان اصلی‌ترین معیار سنجش رفتارها مطرح است و در این میان وظیفه کسانی که به نام امام کار می‌کنند، سنگین‌تر جلوه می‌کند.در حال حاضر احساس نیاز به اندیشه‌های امام روز به روز بیشتر می‌شود و شاید هیچ روزی مثل امروز، جهان آماده دریافت درس‌های امام نبوده است.
  •  در آغاز سال جدید یکبار دیگر پیمان می‌بندیم که ما امام را آن‌گونه که بود، نه آن‌گونه که این و آن می‌پسندند و نیازهای مقطعی و جناحی اقتضاء می‌کند، معرفی کنیم. امام(ره) را باید در همان جامعیت خویش و نه با پر رنگ کردن بخشی و مغفول گذاشتن بخشی دیگر از اندیشه و سیره ایشان معرفی کرد.
  • باید به خروش امام علیه ظلم و ستم و بیداد در جبهه‌های خارج و داخل و عطوفت، رحمت و مهربانی پیامبرگونه امام در بین اصحاب و عامه مردم یکسان نگریسته شود. اگر قرار است شاخص‌های مورد نظر امام مبنای حرکت نظام باشد، باید جامعیت آن به صورت کامل مطرح شود، اگر گزینشی عمل شود، تمامیت نظام متضرر شده و چه بسا باعث رویگردانی نسل جوان شود.
  • موسسه سال گذشته علی‌رغم دشواری‌ها، دستاورهای خوبی داشته است. توجه جدی به مخاطبین اینترنتی، بازشناسی نیازهای جدید، توجه به نیاز نسل امروز و استفاده از ادبیات موثر از جمله رویکردهای موسسه در سال پیش روی خواهد بود.
  • انتقال آراء و اندیشه‌های امام به فضای مجازی و ترسیم تصویر امام در این فضا، فعالتر کردن رسانه تخصصی امام خمینی، تجهیز و راه‌اندازی موزه امام خمینی در حرم مطهر و تهیه فیلم‌های مستند در خصوص زندگی و سیره امام از جمله برنامه‌های سال جاری موسسه است. متاسفانه در سال‌های اخیر در کنار مستندهای موفق در برخی برنامه‌ها تلقی استفاده ابزاری بوده و باعث اعتراض و نگرانی یاران امام شده است.
  • اگر بخواهیم برای پیشبرد منافع آن گروه و این جناح اندیشه امام را ابزار کنیم، این را خیانت به امام می‌دانیم.
  • امام روح معنویت، صفا، اخوت و یکرنگی و وحدت را در جامعه حاکم کرد، باید کوشش کنیم که معنویت سال‌های اول انقلاب به جامعه برگردد.
  • همان‌طور که یادگار امام در مراسم تحویل سال نو در حرم مطهر دعا کردند، باید کدورت‌هایی که در میان یاران انقلاب پدید آمده، به عطوفت، مهربانی و همدلی تبدیل شود. 
کد خبر 52353

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمدی IR ۱۳:۱۱ - ۱۳۸۹/۰۱/۱۵
    0 0
    چه کسی مصون بود که موسسه باشد وقتی در سخنان امام تحریف صورت می گیرد دیگر ...

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین