گروه اقتصاد: به گزارش خبرنگار اعزامی خبرآنلاین به وین به رغم تلاش ایران، ونزوئلا، الجزیره اوپک به دلیل مخالفت عربستان برای کاهش بیشتر تولید به اجماع لازم دست پیدا نکرد.
براساس این گزارش در حال حاضر میزان پایندی اعضا به آخرین کاهش تولید 79درصد است و تصمیم اوپک براین قرار گرفت که هنوز زود است تا بازار به کاهش قبلی اوپک (که 4.2میلیون بشکه در روز تعیین شده بود) پاسخ دهد بنابراین اعضا با تلاش برای افزایش میزان پایبندی تا ماه می که اجلاس بعدی اوپک برگزار می شود منتظر عکس العمل بازار به کاهش تولید می مانند ودر آن اجلاس در صورت نیاز برای کاهش مجدد تصمیم خواهند گرفت.
قابل ذکر است پیشنهاد افزایش پایندی اعضا به کاهش تولید از سوی عربستان مطرح شد ودر نهایت به دلیل آنکه اعضا برای کاهش بیشتر به اجماع نرسیدند این راه حل پذیرفته شد.
پیشنهاد از سوی عربستان به این دلیل مطرح شد که در صورت تصویب کاهش مجچدد بیشتین بار کاهش تولید بر عهده عربستان قرار می گرفت.
از یک طرف دیگر روسیه نیز به رغم ابراز علاقه برای حضور مداوم در اجلاس های اوپک حاضر به پذیرش عضویت در اوپک نشد که در غیر این صورت بار عربستان برای کاهش تولید می توانست کاهش پیدا کند و در آن صورت اجلاس 152 می توانست با تصمیمی دیگربه پایان برسد.
یکی از پیشنهادات مطرح شده از سوی اعضا مجازات کشورهایی بود که به کاهش پایبندی ندارند که به دلیل آنکه بیشتر متخلفین در میان کشورهای عربی بودند این پیشنهاد نیز مسکوت ماند. همچنین برای سه سال دیگر به عنوان دبیر کلی عبداله البدری تمدید شد.
نظر شما