سرپرست دانشگاه فرهنگیان کشور:از سال 95 بازنگری دروس ،در دستور کار دانشگاه  فرهنگیان قرار خواهد گرفت

مهرمحمدی کمبود شدید اعضای هیات علمی در دانشگاه فرهنگیان را از مهمترین چالش های فراروی این دانشگاه اعلام کرد و گفت: هم اکنون نیز حدود یکهزار نفر عضو هیات علمی این دانشگاه هستند.

به گزارش خبرآنلاین از یاسوج،سرپرست دانشگاه فرهنگیان کشور در سمینار دانشگاه هوشمند به میزبانی دانشگاه فرهنگیان استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه بازنگری حدود ۱۶رشته درسی دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان را از دیگر برنامه های در دست اجرا در دانشگاه فرهنگیان است اظهار کرد:تدوین وبازنگری برنامه درسی و آموزشی در دانشگاه فرهنگیان برای بازه زمانی از سال ۹۱ تا ۹۵ طراحی شده بود.
محمود مهرمحمدی با اعلام اینکه این پروژه آموزشی 90 درصد پیشرفت داشته است گفت:مهمترین هدف در این زمینه روزآمد کردن و تطبیق دروس با استانداردهای روز آموزشی وزارت علوم بوده است.
مهرمحمدی ادامه داد: با تاکید مقام معظم رهبری و نیز سند تحول بنیادین محتوای دروس اموزشی در آموزش وپرورش و وزارت علوم باید در هر دوره پنج ساله بازنگری شوند.
وی تصریح کرد: این در حالی است که برخی از رشته ها و دروس آموزشی سابقه بیش از ۲۰ سال داشته اند و با برنامه ریزی مدون و تلاش جمعی هم اکنون بسیاری از این رشته ها دستخوش تغییرات اساسی و متناسب با نیاز روزجامعه و دانشگاه شده است.
مهر محمدی یاداور شد: بازنگری دروس از سال ۹۵ به بعد نیز در دستور کار متولیان امر در دانشگاه فرهنگیان قرار گرفته است.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان کشور گفت:در زمینه تشکل ها، دانشگاه فرهنگیان در همین بازه زمانی کوتاه مدت عملکرد خوبی داشته است و هنوز هم منتظر هستیم پیشنهاد ها در چارچوب قانون به هیات نظارت بر تشکل های اسلامی و ما بررسی کنیم و مجوزهای لازم را صادر کنیم.
محمود مهر محمدی ادامه داد : در همین بازه زمانی کوتاه مدت ما حداقل 12 تا 15 پروانه فعالیت در کشور صادر کردیم و حدود همین تعداد هم ما موافقت اصولی داریم و طی مرحله عضو گیری هستیم که انشالله بعد از عضو گیری هئیت موسس با موافقت اصولی که دریافت کردند اعضای خود را هم معرفی کنند و هیات اجرایی موافقت اصولی را به پروانه فعالیت تبدیل خواهد کرد.
مهر محمدی به نشریه های دانشجویی دانشگاه فرهنگیان اشاره کرد و گفت: الحمدالله در این زمینه نیز فعالیت ها گسترده ای در سطح دانشگاه فرهنگیان اتفاق می افتد و هیات های مذهبی نیز تعداد قابل توجهی هستند و اینها در واقع طیف گسترده ای از فعالیت های فرهنگی دانشگاه فرهنگیان است.

وی از جذب ۳۰۰ استاد معلم دوره دکتری در قالب ایجاد تفاهم نامه با وزارت آموزش و پرورش را برای سال تحصیلی ۹۴- ۹۵ خبر داد.
وی گفت: برای سال تحصیلی امسال(۹۵-۹۶) نیز ۲۰۰ نفر دیگر به شرط دارابودن مدرک دکتری از بدنه آموزش و پرورش جذب و استخدام این دانشگاه به صورت تمام وقت خواهند شد.
مهرمحمدی کمبود شدید اعضای هیات علمی در دانشگاه فرهنگیان را از مهمترین چالش های فراروی این دانشگاه اعلام کرد و گفت: هم اکنون نیز حدود یکهزار نفر عضو هیات علمی این دانشگاه هستند.
وی تعداد دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در سال تحصیلی امسال را حدود ۷۰ هزار نفر در بیش از ۹۷ پردیس و واحد آموزشی اعلام کرد.
وی تصریح کرد: جهت گیری ها برای استفاده از حوزه فن آوری اطلاعات در نظام تعلیم و تربیت ایران تاکنون بر پایه مظاهر ظاهری و ابزاری آن بود و این مهم به هیچ وجه قابل توجیه نیست .
مهرمحمدی یادآور شد: در حالی که باید حوزه فناوری اطلاعات را به عنوان نماد و مظهر تحول در تمامی شئون زندگی فردی و اجتماعی بشر جستجو کرد و با رویکردی عمیق تر ، عقلانی و هوشمندانه وارد ورطه و موج تمدنی این حوزه شد.
وی تاکید کرد: ماموریت ها و جهت گیری ها تاکنون بر این امر استوار بود که مظاهر این تکنولوژی را باید بیشتر کرد ولی از آنچه اقتضای استفاده هوشمندانه و عقلانی از این حوزه باشد، غافل مانده ایم.
وی با بیان اینکه مواجهه و استفاده ابزاری با مقوله فن آوری ارتباطات و اطلاعات نمی تواند منجر به تحول و تعالی آموزشی شود، گفت: باید به فن آوری ارتباطات و اطلاعات به عنوان نماد ورود به یک ورطه و موج تمدنی جدید و در سطحی وسیع تر نگریست.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان کشور با تاکید بر اینکه انسان که خالق تکنولوژی است هرگز نباید تسلیم در برابر آن شود، گفت: باید جایگاهی تمدنی و نه حیثیتی و مسحورانه برای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات قائل شد.

 

کد خبر 536309

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 1 =