۰ نفر
۱۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۱:۲۸

به گزارش خبرنگار خبر آنلاین از همدان ؛ محمد موسیوند، جانشین ستاد مبارزه با مواد مخدر همدان که در همایش پیشگیری از اعتیاد سخن می گفت با اعلام مطلب فوق افزود: به دلیل اقدامات پیشگیرانه و آگاه‌سازی مردم از مضرات کراک مصرف این ماده مخدر در همدان به صفر رسیده است.

وی افزود: علیرغم سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی‌های انجام شده، دشمن آسیب‌ زدن به افراد جامعه ما را از طریق مواد مخدر آغاز کرده است.

موسیوند، تاکید کرد: توزیع گسترده مواد مخدر در کشور از سوی استکبار جهانی و صنعتی کردن آن برای ناکارآمد کردن نیروی جوان کشور است.

وی با اعلام اینکه سالانه در کشور افغانستان بیش از 8 هزار تن مواد مخدر تولید می‌شود، خاطرنشان کرد: متاسفانه عمده مواد مخدر سنتی به سمت صنعتی شدن هدایت شده تا با تاثیر ویرانگر خود بر مغز انسان شدت آسیب در مصرف کنندگان این مخدر خطرناک را افزایش دهد.

وی با اشاره به اینکه از زمانی که مصرف مواد مخدر شکل گرفته، گروههای مبارزه با آن نیز در جهان تشکیل شده است، تصریح کرد: ابتلای افراد به مواد مخدر و اثرات سوء آن در جامعه مشکلی جهانی بوده به همین دلیل نیز مبارزه با آن به یک خواست جهانی تبدیل شده است.

جانشین ستاد مبارزه با مواد مخدر همدان با گلایه‌مندی از بی‌تفاوتی برخی افراد نسبت به این موضوع افزود: بسیاری از افراد از پیگیری مبارزه با مواد مخدرخسته شده‌اند در حالیکه این خستگی برای جامعه ما مهلک بوده و باید با امیدواری گام بیشتری را برای حل این معضل برداشت.

وی با بیان اینکه استفاده مواد مخدر در کشور سابقه‌ای 500 ساله دارد یادآور شد: نمی‌توان در عرض چند سال این مشکل را در کشور ریشه‌کن کرد بنابراین ما بایدبه عنوان یک انسان آنچه‌که در توان داریم تلاش کرده و با آگاه‌سازی جامعه عزم جدی جهت ریشه کنی در این خصوص داشته باشیم.


وی در آخر با اعلام اینکه هرساله با افزایش کشفیات در حوزه مبارزه با مواد مخدر مواجه هستیم خاطرنشان کرد: سال گذشته 4 تن مواد مخدر کشف شد و علاوه بر آن با دستگیری 9 هزار و 500 توزیع کننده، 90 باند مواد مخدر نیز در استان متلاشی شد.

 

کد خبر 541311

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار