وضعیت خدمات‌دهی در برخی بیمارستان‌های دولتی باعث می‌شود که بیماران ترجیح دهند از خدمات بخش خصوصی استفاده کنند

معاون سلامت وزارت بهداشت گفت: برخی بیمارستان‌ها به خاطر کسر بودجه و پرداخت نشدن مطالبات بیمه‌ها مجبور بودند در مواقعی بیماران را نگه‌دارند و از آنها بخواهند خودشان هزینه را پرداخت کنند اما گزارشی از پذیرش نشدن بیماران نداشته‌ایم.

حسن امامی رضوی، گفت: در پی تعویق بیش از ٥ ماهه سازمان‌های بیمه‌گر در پرداخت مطالبات بیمارستان‌های دولتی، اکثر این مراکز با تهدید و چالش‌های بسیار جدی مواجه شدند، این موضوع در سراسر کشور به اطلاع سازمان‌های بیمه گر و استانداری‌ها رسید و ادامه داشت تا اینکه در هفته گذشته با پیگیری‌های وزارت بهداشت، سازمان‌های بیمه گر پرداخت معوقه‌ها را شروع کردند.

وعده‌های خوب برای سال آینده
حسن امامی رضوی با اشاره به اینکه امسال مدیریت 18بیمارستان دولتی کشور هیئت امنایی شد، گفت: اختیارات مدیریت این بیمارستان‌ها برای بهبود کیفیت خدمات بیشتر شد که تعدادی از این بیمارستان‌ها از این موقعیت ویژه استفاده کردند و کیفیت خدمات خود را ارتقا دادند.
وی این تجربه را موفقیت آمیز دانست و با وعده افزایش این بیمارستان ها گفت: با مصوبه مجلس سال آینده حداقل در هر استان یک بیمارستان دولتی هیئت امنایی می‌شود و این بیمارستان‌ها موظفند خدمات 10 درصد تخت‌های بیمارستانی خود را به صورت ویژه، با کیفیت بالا و طی عقد قرارداد با بیمه‌های مکمل ارائه کنند.
معاون وزیر بهداشت اضافه کرد: مسئولان این مراکز، در این بخش‌های بیمارستانی با مصوبه هیئت امنای بیمارستان می‌توانند معادل تعرفه هتلینگ مصوب دولت برای بخش خصوصی را( که معادل 3k/6 یا 6/3 برابر تعرفه دولتی است) تحت پوشش بیمه‌ها از بیماران اخذ کنند به شرط آنکه خدمات با کیفیتی ارائه شود.
وی ادامه داد:‌ هدف از اجرای این برنامه، افزایش رضایتمندی مردم از خدمات بیمارستان‌های دولتی و مراجعه کمتر به بیمارستان‌های خصوصی است تا افزایش اعتبارات بیمه‌ای حوزه سلامت بیشتر در بخش دولتی هزینه شود و مدیریت آن سامان یابد و البته پرداخت از جیب مردم برای سلامت نیز کاهش یابد.

 

کد خبر 5418

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین