کارآگاهان پلیس آگاهی در یک عملیات غافلگیرانه موفق به دستگیری دو سارق موتورسیکلت‌ شدند که با سرقت چندین دستگاه موتورسیکلت‌ باعث ارسال شکایات فراوانی به پلیس آگاهی شده بودند.

به گزارش ایسنا، سرهنگ جلالی ـ رییس پلیس آگاهی استان خوزستان ـ با اعلام این خبر افزود: پس از دریافت تعداد زیادی شکایت مشابه درباره سرقت موتورسیکلت‌ در سطح شهر و با توجه به اهمیت موضوع اکیپی از کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت مامور رسیدگی به این پرونده‌ شدند. تحقیقات اولیه و بررسی شیوه متهمان نشان داد که سرقت‌ها توسط دو یا چند نفر صورت می‌گیرد که با انجام اقدامات اطلاعاتی و آثار به جا مانده در صحنه‌های جرم متهم به نام «ح ـ الف» شناسایی و با کنترل نامحسوس، وی در حین سرقت دستگیر شد.

وی افزود: در بازجویی‌های انجام شده متهم به سرقت ده‌ها فقره موتورسیکلت‌ از درب ادارات با همدستی یکی از دوستانش به نام «د ـ ط» اعتراف و گفت که از آنجایی که مهارت خاصی در یکسره کردن موتور داشتم به سرعت این کار را انجام داده و همدست دیگرم موتور را از محل دور می‌کرد و با تهیه اسناد و مدارک جعلی به مبالغ 70 تا 100 هزار تومان به فروش می‌رساندیم. در ادامه متهم دیگر نیز دستگیر و در بازرسی از محل اختفای آنان یک دستگاه خودرو، موتور و مقادیر قابل توجهی اسناد و مدارک جعلی جهت به فروش رساندن اموال مسروقه و ده‌ها پلاک جعلی کشف و ضبط شد.

به گزارش اداره اجتماعی پلیس آگاهی ناجا، سرهنگ جلالی عنوان کرد: در نهایت پرونده‌ تکمیل و متهمان با صدور قرار قانونی روانه زندان شدند.

کد خبر 54668

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 4 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین