به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید مصطفی علوی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: در سطح استان اصفهان تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار گازرسانی شده است به جز ۱۰ تا ۲۰ روستا که با وجود بالای ۲۰ خانوار بودن اما به دلیل حفظ محیط زیست و زیستگاه جانوران گاز رسانی صورت نگرفته است.
وی با اشاره به اینکه به بیش از یک هزار و ۳۳۸ روستا در سطح استان اصفهان تا کنون گازرسانی کردیم، ادامه داد: چهار شهر شرقی خور و بیابانک، انارک و جندق و ۲ روستای چوپانان و چاه ملک گاز ندارند که از ۲۱ مرداد کلنگ زنی طرح انتقال گاز در این مناطق آغاز میشود.
مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان اعلام کرد: همه شهرها و روستاها به خطوط گازی متصل هستند اما در شرق استان این خطوط فاصله بسیاری دارند، در منطقه شرق اصفهان نیز هزینه هر لوله گاز در درب منازل بیش از ۳۳ میلیون و ۵ برابر میانگین است.
وی تصریح کرد: در استان اصفهان میانگین مصرف روزانه گاز بیش از ۵۴ میلیون متر مکعب گاز است که رقم آن بالا است که یکی از دلایل آن استفاده از تجهیزات نامناسب است و این در حالی که باید بخاری و اجاق گاز استاندارد باشد تا در مصرف بهینه و هزینههای منازل صرفه جویی شود.
مدیرعامل شرکت گاز اصفهان بیان کرد: دو درصد اختلاف میان گاز رسانی و مصرف گاز دیده میشود که بخشی از آن طبیعی است اما نیم درصد آن مشخص نیست که در این حوزه نشت یابی می کنیم تا دلیل هدر رفت گاز را بدانیم.
وی با بیان اینکه ۲۶ هزار کیلومتر شبکه گاز در سطح استان وجود دارد، افزود: در سطح استان خطوط فشار قوی داریم که مسئولیت آن با خطوط انتقال بوده و ۱۰۳ شهر استان لولهگذاری شده و یک هزار و ۳۳۸ روستا نیز در استان از نعمت گاز بهرهمند هستند.
علوی اضافه کرد: همچنین لولههای پلی اتیلن جایگزین لولههای فولادی قدیمی شده است، این لولهها خاصیت انعطاف دارند که بسیاری از مشکلات را کاهش میدهد.
مدیرعامل شرکت گاز اصفهان خاطرنشان کرد: سال گذشته توسط این خطوط ۲۰ میلیارد متر مکعب گاز انتقال داده شده که ۴۶ درصد صنعت، ۲۶ درصد خانگی، ۳ درصد خودرو، ۴ درصد تجاری و ۱۵ درصد در نیروگاهها اضافه شده است.
وی تصریح کرد: در بخش نیروگاه ۷ میلیارد متر مکعب گاز تامین شده و به همین دلیل حدود ۱۰۶ روز هوای پاک در اصفهان تجربه شد، همچنین امروز شرایط پایداری را برای ماشینهای دوگانه سوز داریم و در طول روز حدود ۲۰۰ هزار خودرو از سوخت گاز طبیعی بهره میبرند.
وی گفت: ایستگاه مادر در مرکز قرار دارد و ۶ محل مدنظر از این مرکز تامین گاز میشوند، بیش از یکسال دیگر خانوارهای این مناطق نیز شاهد حضور گاز در منزلهای خود هستند و در این راستا سعی ما بر این است تا گازرسانی به بهترین نحو و در زمان مقرر به مرکز برسد تا شاهد قطعی گاز در این مناطق نباشیم.
مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان اظهار داشت: تجهیزاتی که در شرکت گاز استان اصفهان استفاده میشود کمتر از تجهیزات کشورهای پیشرفته دنیا نیست، مخازن انتقال گاز استان نیز بهترین استانداردهای دنیا برخوردار است و تجهیزات ما تا حدودی به طور کامل در کشور تولید شده است.
وی با اشاره به استفاده بهینه از گاز افزود: ما معتقد به تامین گاز ایمن و مستمر هستیم و قطعی گاز به جز برخی موارد ضروری برای ما معنایی ندارد، هر سازمان یا شخصی که حفاری میکند باید با ما هماهنگ باشد و در مواردی در استانهای دیگر شاهد مرگ افراد به دلیل عدم رعایت نکات ایمنی بودهایم.
علوی خاطرنشان کرد: توسعه لولهکشی داخلی منزل تحت هر شرایطی ممنوع است به این دلیل که به مصرف کننده ضرر بسیار بزرگی را وارد میکند، مشکلی برای توسعه نداریم و مردم باید سعی بر این داشته باشند تا در مسیر قانونی توسعه صورت دهند، دستکاری کنتورهای گاز نیز از نظر قانونی و ایمنی نیز ممنوع است.
وی با اشاره به اقدامات شرکت گاز اصفهان در سال اقتصادمقاومتی گفت: نخستین وظیفه ما توسعه شبکه گازرسانی با توجه به امکان پذیری است و ساخت و سازهای جدید را اجرایی کنیم و ۱۷ هزار و ۵۰۰ علمک باقی مانده که تا پایان سال اجرایی میشود، ۱۶۷ کیلومتر نیز از ابتدای سال نیز شبکه اجرا شده است.
علوی اظهار داشت: ۱۳ هزار و ۷۳۴ مورد نیز به مشترکان جدید گاز استان اضافه شده و بیش از یک میلیون ۶۰۰ هزار مشترک داریم که در قالب یک میلیون و ۸۸۰ هزار مشترک در استان از گاز استفاده میکنند.
وی ادامه داد: در مقابل گازی که در استان تحویل میگیریم باید صورت حساب دهیم و میزان مصرفی باید با صورت حساب صادر شود و برنامه امسال ما این است که این میزان را نیم درصد کاهش دهیم.
46
نظر شما