انتظامی در قم: رسانه‌های سنتی مورد تهدید هستند/ بسیاری، همان سال اول از خبرنگاری می‌روند

معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اعلام در معرض تهدید بودن رسانه های سنتی تاکید کرد که رسانه های تخصصی و محلی امکان حفظ مخاطب دارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خبرآنلاین در قم، حسین انتظامی، ظهر امروز، در آئین تجلیل از خبرنگاران و اصحاب رسانه استان قم که در سالن رضوان شهرداری قم برگزار شد، ضمن تبریک روز خبرنگار به اصحاب رسانه استان قم اظهار کرد: رسانه‌های جمعی به معنای سنتی خود با تهدید مواجه هستند، چون سهم‌شان روز به روز کاهش پیدا می‌کند، اما سه دسته از رسانه های جمعی نه تنها با تهدید مواجه نیستند بلکه در زمان هایی فرصت هم دارند.
وی رسانه‌های بین‌المللی، تخصصی و محلی را جزء این دسته از رسانه ها دانست و عنوان کرد: هر چند رسانه تخصصی‌تر باشد امکان حفظ مخاطب برای او بیشتر است؛ یک شبکه، رادیو و نشریه ملی و استانی باید قدر موقعیت خود را بداند و هر اندازه می‌تواند از مدل سراسری که بارها دنبال آن بوده فاصله بگیرد.
معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآور شد: در سه، چهار استان خانه مطبوعات وجود ندارد که یکی از آنها قم است؛ وقتی خانه مطبوعات باشد رسانه‌ها راحت‌تر مطالبات‌شان را می‌گیرند و بعد مطالبات اولویت‌بندی می‌شود تا مسؤولان و رسانه‌ها راحت‌تر بتوانند به آن ها دسترسی پیدا کنند؛ علاوه برآن اصلی‌ترین کارکرد آن ایجاد تشکل‌ها است.
انتظامی با بیان اینکه به خانه‌های مطبوعات استان قم کمک می‌کنیم و آنها را انتشار می‌دهیم، گفت: در استان قم خانه مطبوعات نداریم که کمکی انجام شود.
وی با اشاره به اینکه بالاترین نرخ آمد و شد نیروی انسانی در صنعت رسانه است، اذعان کرد: بسیار زیاد وارد این صنف می‌شوند اما به هر دلیلی در سال اول، دوم یا سوم از این کار خارج می‌شوند؛ نرخ ماندگاری در صنف خبرنگاری پایین بوده که وقتی آسیب‌شناسی می‌کنیم یکی از دلایل عدم استخدام آنها است.
معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: در رسانه‌های معتبر دنیا می‌بینیم شخصی 30 سال در یک رسانه است ولی در کشور ما این مسئله مشاهده نمی‌شود.
انتظامی خاطرنشان کرد: دو، سه سال روی سیاست بیمه خبرنگاران فشار گذاشتیم و حتی تهدید کردیم که هر رسانه همکاران تمام وقت خود را بیمه نکند از ما طرح اشتراک، یارانه، حضور در نمایشگاه مطبوعات و ... طلب نکند که نتایج خوبی حاصل شد.
وی با اشاره به اهمیت آموزش خبرنگاران گفت: با توجه به اینکه بیشترین تحولات در صنعت خبرنگاری است و ما در این میدان خیمه زدیم، پس نیاز است اصحاب رسانه آموزش پیدا کنند که علاوه بر آن باید روزنامه‌نگاری تخصصی ترویج یابد.
معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان این که وظیفه آموزش از وظایف حاکمیت است چون هزینه‌بر خواهد بود و دولت باید آن را انجام دهد، گفت: در سال 95 هیچ محدودیتی در بحث بودجه آموزش نخواهیم داشت و شهرداری‌ها نیز می‌توانند به این مسئله کمک کنند.
انتظامی گفت: دولت موظف است در مباحث خبرنگاران مقررات‌گذاری کند که نتیجه آن بیمه خبرنگاران و امنیت شغلی می‌شود.
46

کد خبر 565488

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار