آلبوم موسیقی تکنوازی تار کاری از فراز انتصاری با گذشت بیش از یک قرن دوباره به سبک میرزا‌حسین‌قلی منتشر شد.

به گزارش خبرآنلاین، فراز انتصاری تارنواز جوان صبح سه‌شنبه هفتم اردیبهشت از آلبوم تک‌نوازی تار خود رونمایی کرد. در این مراسم که در فرهنگسرای ارسباران برگزار شد پژمان بلورچی، مدیرمؤسسه فرهنگی هنری نهاله رودکی در کنار انتصاری حضور داشت تا درباره فرآیند تولید این اثر توضیحاتی ارائه دهد.

فراز انتصاری درباره این اثر گفت: «این کار تک‌نوازی تار به شیوه آقاحسین‌قلی و علی‌اکبر شهنازی است و در سه بخش ابوعطا، دشتی و همایون ضبط شده. در بخش اول ضربی‌ها متعلق به استاد شهنازی و گوشه‌ها بر اساس ردیف و بداهه‌نوازی‌های او را شامل می‌شود. در بخش دوم این آلبوم دشتی و کارهای بیگجه‌خوانی و در بخش سوم نیز تکرار صفحه به‌جا مانده از حسین‌قلی‌خان به گوش می‌رسد با این تفاوت که گوشه لیلی و مجنون هم به این مجموعه اضافه شده است.»

این نوازنده جوان تار افزود: «سعی ما بر این بوده که کار کاملا منطبق بر منطق جمله‌بندی و سبک‌نوازندگی میرزاحسین قلی باشد البته حس شخصی خودم هم در آن دخیل است.»

او درباره لزوم تکرار آثار بزرگان چنین گفت: «اگر شما یک کار را مضراب به مضراب هم کپی کنید باز هم حس نوازنده در آن دخیل است و بر روی کار تأثیر مستقیم می‌گذارد. اگر شنونده با شنیدن این اثر حس کند اثر میرزا حسین قلی را می‌شنود جای خوشحالی است چرا که من توانسته‌ام راوی خوبی از آثار این استاد باشم و اگر هم چنین حسی منتقل نشود باز هم خوب است چرا که من توانسته‌ام با گرفتن متریال‌های مختلف از گذشتگان کارم را ارائه دهم.»

پژمان بلورچی مدیر مؤسسه نهاله رودکی در این نشست با اشاره به اینکه از سال 1909 تاکنون چنین اثری با چنین کیفیتی منتشر نشده و هرآنچه در دست مخاطبان بوده صفحه‌های به جا مانده از همان سال است، گفت: «برای من بازسازی این کار بسیار ارزشمند بوده چرا که در این کار نگاه نوازنده بازسازی بوده به طوری که با گوش کردن آثار استادان قدیم و بازسازی‌هایی که به صورت شخصی انجام شده، تار نوزای صورت گرفته است.»

بلورچی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه چقدر به بازگشت سرمایه در انتشار چنین آثاری امید دارید، گفت: «از زمانی که به عنوان ناشر موسیقی در عرصه کنسرت و‌ آلبوم وارد شدم و به لحاظ اینکه خودم هم موزیسیون سنتی هستم احساس می‌کنم خیلی به این نوع موسیقی ضربه وارد شده. به همین خاطر فقط آلبوم‌های سنتی و کلاسیک ارائه می‌کنم. حتی بخش اعظمی از کارهایم برای کسانی بوده که اولین آلبوم‌شان را منتشر می‌کنند.»

این سرمایه‌گذار جوان موسیقی ایرانی در توضیح اینکه چرا فعالان عرصه موسیقی از تبلیغات برای ارائه و فروش آثار موسیقی استفاده نمی‌کنند گفت: «ما در جامعه‌ای زندگی می‌کنیم که بیشتر افراد بر اساس ارتباط‌ها و اعتبارشان فعالیت می‌کنند، اما من کسی هستم که برای تمام آلبوم‌هایی که منتشر کرده‌ام کنفرانس خبری گذاشته‌ام و تا به حال ارتباط خوبی با رسانه‌ها داشته‌ام.»

او همچنین افزود: «من بر این باور هستم که اگر فعالان امور تبلیغاتی خودشان را به ما معرفی می‌کردند و طرح‌هایشان را به ارائه می‌کردند ما با آن‌ها همکاری می‌کردیم. تبلیغات و داشتن مشاور تبلیغاتی از مواردی است که در معرفی و فروش آثار بسیار کمک می‌کند و ما مشکلی برای صرف هزینه در این راه نداریم. فقط باید با گروه‌های تبلیغاتی و طرح‌هایشان آشنا شویم.

آلبوم تک‌نوازی تار فراز انتصاری که بیشتر جنبه آموزشی دارد و مخاطبانش هنرجویان تار هستند، با تیراژ پنج هزار نسخه توسط موسسه فرهنگی هنری نهاله رودکی در بازار موسیقی منتشر شده است.

کد خبر 58053

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 3 =