نتایج یک تحقیق نشان میدهد دانشجویان کالج های آمریکایی بسیار بیش از حد معمول از شبکه های اجتماعی ، اینترنت و موبایل استفاده می کنند به طوری که علائمی مشابه با معتادان به مواد مخدر از خود نشان می دهند.
به گزارش رویترز به نقل از سایت کانون فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد ، محققان دانشگاه مریلیند از 200 دانشجو خواستند که فقط برای یک روز از هیچ رسانه ارتباطی و اینترنتی استفاده نکنند.نتایج این مطالعات نشان داد بسیاری از دانشجویان حتی نمیتوانند به مدت 24 ساعت از موبایل و اینترنت خود دور باشند و بعد از این مدت دچار ناامیدی شده و تمایل داشتند هر چه سریع تر به سراغ وسایل ارتباطی خود بروند.
سوزان مولر مدیر این پروژه تحقیقاتی و استاد روزنامه نگاری در این دانشگاه در این باره گفت : بسیاری از دانشجویان اعلام کردند که نمی توانند بدون اینترنت ، تلفن همراه و شبکه های اجتماعی زندگی کنند و حتی آن ها را با دوستان و خانواده خود برابر می دانند.
یک دانشجو در این باره گفت : من به این تکنولوژی ها معتاد شده ام و این وابستگی در حال بیمار کردن من است.
مولر در این باره گفت : بسیاری از دانشجویان در این تحقیق اعلام کردند که باید پیام کوتاه بفرستند ، ایمیل خود را چک کنند ، به فیس بوک بروند و بدون این رسانه ها احساس کلافگی و سردرگمی می کنند.
یک دانشجو در این باره گفت : فرستادن پیام کوتاه یا چت کردن با دوستان به من احساس آرامش می دهد.زمانی که من به این تکنولوژی ها دسترسی نداشته باشم احساس تنهایی و انزوا می کنم.
این در حالی است که فقط تعداد کمی از دانشجویان امروزه وقت خود را با تماشای تلوزیون یا خواندن روزنامه پر می کنند.
اما با این حال هنوز هم سازمان روانشناسی آمریکا ، اعتیاد به اینترنت را به عنوان یک ناهنجاری نشناخته است.اما به نظر می رسد باید آن را به بیماریهای زندگی مدرن اضافه کرد.به عنوان نمونه فردی در کره جنوبی آن قدر سرگرم این تکنولوژی ها بود که فرزند سه ماهه اش از سوء تغذیه جان داد.دلیل این موضوع آن بود که این زوج روزانه 12 ساعت را صرف پرورش و آموزش یک کودک مجازی می کردند.
سال گذشته در آمریکا مرکزی برای درمان معتادان به اینترنت ، بازی های کامپیوتری و اس ام اس زدن بازگشایی شد.
در این مرکز دانشجویانی در حال درمان هستند که به دلیل استفاده بیش از حد از این تکنولوژی ها و عدم توجه به دروس خود از دانشگاه اخراج شده اند.
نظر شما