معاون فرماندار البرز: حمایتهای دولت و مردم از تولید و مصرف کالای داخلی تحرک و پویایی صنعت را بدنبال دارد .

به گزارش خبر آنلاین و به نقل از روابط عمومی فرمانداری البرز، " محمد نصیری " در بازدید از شرکت کاچیران که با حضور سیده حمیده زرآبادی نماینده مردم قزوین ، آبیک والبرز در مجلس شورای اسلامی برگزار شد ، گفت : سیاستهای درست دولت تدبیر و امید در حمایت از تولیدات داخلی منجر به رونق تولید ، جلوگیری از ورود کالای قاچاق و بی کیفیت به کشور بالا رفتن تولیدات داخلی و در نتیجه افزایش اشتغال شده است .
وی ادامه داد : شرکت کاچیران یکی از واحدهای تولیدی خوب در شهرستان است که در دوره جدید فعالیت خود از زمان شروع به کار دولت تدبیر و امید آغاز شده است ، فعالیت خود رابه سه شیفت کاری افزایش ودر شرایط مطلوب کاری و تولید به سر می برد .
نصیری در پایان اظهار امیدواری کرد با حمایتهای دولت و مردم از تولید و مصرف کالای ایرانی شاهد ایجاد تحرک و پویایی بیشتر در حوزه صنعت و اشتغال باشیم .

46

کد خبر 598615

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار