ایسنا نوشت: یک استاد دانشگاه شیراز و فعال زیست محیطی اعتقاد دارد که دوران زاری بر بختگان گذشته و زمان ارائه و اجرای راهکارها برای احیاء این تالاب فرارسیده است.

کوثری عصر پنجشنبه در جلسه ستاد احیاء تالاب‌های استان فارس که با حضور معاون رئیس‌جمهور برگزار شد، گفت: طرفداران محیط زیست و فعالان سمن‌ها نباید به انتظار دستگاه‌های دولتی بنشینند، آنان باید با انجام مطالعه، راهکار ارائه دهند و در حد امکان خود اقدام کنند.

وی مشارکت ذی‌نفعان،‌ جوامع محلی، سمن‌ها، رسانه‌ها و خبرنگاران در این زمینه را بسیار مهم ارزیابی و اضافه کرد: برخی می‌گویند فاید آب شور بختگان چیست، باید برای همه اهمیت این موضوع تشریح شود.

او با بیان اینکه امروز سد درودزن با مشکل مواجه است، گفت: سد ملاصدرا با هدف تولید برق احداث شد اما سهم قانونی و سنتی دریاچه سد درودزن را از آن گرفت تا برای شلتوک‌کاری در منطقه زیر سد استفاده شود.

این استاد دانشگاه با اشاره به لزوم جدی‌گرفتن حق‌آبه بختگان از سد درودزن، گفت: 3.5 میلیارد متر مکعب آب زیرزمینی را برمی‌داریم، آبی که برای حیات بختگان ضروری بود، اگر امروز تنها 20 درصد از برداشت آب را کم کنیم، می‌توان به حیات دوباره بختگان امیدوار بود.

کوثری با بیان اینکه برای اجرای اقداماتی نظیر اجرای طرح نکاشت، مسلوب کردن چاه‌های غیر مجاز و ... قانونی مدون نداریم، گفت: تا زمانیکه قانونی مناسب وجود نداشته باشد اعمال الگوی کشت بصورت گسترده و تاثیرگذار ممکن نیست.

۴۷۴۷

کد خبر 599539

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمد علی کاظم نژادی IR ۰۴:۰۵ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۱
    0 0
    طبیعت دوستان سلام شمادرباره احیا دریاچه بختگان وحقابه از سد درودزن در حال بحث و جدلین پس ما سیستانیها برای در یافت حقابه مان از افغانستان جهت احیا هامون ول معطلیم دستکاری بشر در طراحهایکه خالق متعال نموده باعث این شده که خدا ما را به خود ما واگذار کند متاسفانه اگر قانونی بین المللی وجود داشت که قانون خدا وطبیعت هم میباشد که اب در میسر طراحی شده طبیعی جریان میداشت از اب ریز پایانی به نسبت مازاد تاکید میکنم به نسبت مازاد ان استفاده میشد یکی از این گرفتاریها وجود نداشت که دولت افغانستان بتواند انبار غله ایران را خشک لم یزر نماید ومسئولین مادست روی دست بتوانند تماشاگر نا بودی بخشی از ملت باشند دولت افغانستان خود را اسلامی می خواند با عنوان دستکاری در کار خدا خود بخود محکوم است مسیولین همت

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین