میلاد یوسفی جوان پاوه ای با ارسال طرح "کنترل فرکانس میکروگرید «ریز شبکه» با استفاده از SFCLو SMES" در مسابقات انتخاب طرح برگزیده در انجمن انرژی های نو اتحادیه اروپا واقع در انگلستان موفق به دریافت مجوز مطالعات حضوری در national grid اروپا شد و برای مطالعات تحقیقاتی راهی پژوهشکده لوتز لهستان می شود.
مهندس میلاد روشنی مقدم در گفتگو با خبرنگار خبرآنلاین به تشریح این طرح پرداخت و گفت: از چندماه پیش موضوع کنترل فرکانس میکروگریدها در دستور کار پژوهشگاه های national grid اروپایی قرار گرفت و ما نیز در پژوهشگاه نیرو بر روی آن کار کردیم و ایده ی ما استفاده از ذخیره کننده ی مغناطیسی الکتریسیته(SMES)و ابررسانای محدود کننده جریان اتصال کوتاه( SFCL)بود، که خوشبختانه اخیرا در مسابقات انجمن انرژی های نو اروپا به عنوان طرح برگزیده انتخاب شد.
دانش آموخته مهندسی برق قدرت با بیان اینکه ریزشبکه به پروژه برق رسانی به مناطق مختلف بدون نیاز به شبکه برق سراسری با استفاده از سلولهای خورشیدی و توربین های بادی گفته می شود، اظهار کرد: امروزه استفاده از انرژی های خورشیدی، بادی، بیوماس، موج دریایی و... برای تولید الکتریسیته سرعت روز افزونی داشته است.
مهندس روشنی مقدم افزود: در آمریکا و برخی کشورهای اروپایی این پروژه بصورت عملی اجراشده و کار برروی تئوری های حاکم برآن، موضوع مقالات و ژورنال های معتبر دانشگاه ها و پژوهشگاه ها قرار گرفته است، اما پروژه ی عملی سازی این طرح در ایران نزدیک به هفت سال به طول می انجامد و هم اکنون بر روی شناسایی منقطه جغرافیایی آن تمرکز شده است.
این جوان پاوه ای که به مدت یک سال و نیم در پژوهشکده ی انرژی های نو وابسته به پژوهشگاه نیروی تهران، بر روی این پروژه کار نموده است در خاتمه تصریح کرد: در کشور ما مطالعات معرفی میکروگرید استاندارد به شبکه ی ملی برق از سال قبل و به پیشنهاد دکتر قاضی زاده(ریاست پژوهشگاه نیرو) و مهندس زعفرانچی (معاونت سانا) توسط بنده و چند نفر دیگر استارت خورد
46
نظر شما