۰ نفر
۹ آذر ۱۳۹۵ - ۰۶:۰۴
چرا فرار مالیاتی در کشور بالاست؟

عضو انجمن صنایع نساجی اظهار داشت: «وقتی فضا برای افراد سودجو باز باشد که حقوق عوارض دولت و مالیات را نپردازند و این افراد شناسایی نشوند، آن زمان تولیدکننده داخلی توان رقابت با دنیا را نخواهد داشت.»

حسن نیل‌فروش‌زاده در گفت‌وگو با خبرگزاری خبرآنلاین درباره وضعیت قاچاق در کشور اظهار داشت: «ما باید ببینیم به چه قاچاق می‌گوییم؛ هر چیزی که از شبکه پولی کشور پنهان بماند و حقوق عوارض دولت و مالیات را به درستی پرداخت نشود، قاچاق است.»

وی افزود: «قاچاق این نیست که کالا  را مرزنشینان وارد کنند. حجم کالای قاچاق که وارد کشور می‌شود و رقم فرار مالیاتی و فرار حقوق عوارض بسیار بالاست.»

عضو انجمن صنایع نساجی تصریح کرد: «ما اگر قاچاق را به درستی تعریف کنیم، آن زمان خودبه‌خود قضیه حل می‌شود. ما نباید دنبال این باشیم که حرف‌های گمراه‌کننده را گوش بدهیم. مثلا بگوییم کالای داخلی کشور کیفیت ندارد یا قیمت تمام شده اش بالاست.»

نیل‌فروش‌زاده عنوان کرد: «این شاخص‌ها اهمیت دارد، ولی غالب نیست. وقتی فضا برای افراد سودجو باز است که حقوق عوارض دولت و مالیات را نپردازند و این افراد شناسایی نشوند، این درصدها  به حدی فاصله ایجاد می‌کند که تولیدکننده داخلی به هیچ وجه توان رقابت ندارد.»

وی متذکر شد: «ما از نظام جامع اطلاعاتی برخوردار نیستیم، این در حالی است که صلاحیت کار افراد باید در سیستم تعریف شود.»

عضو انجمن صنایع نساجی عنوان کرد: «اگر ما کاری کنیم و فضایی باز شود که افراد غیرمربوط در کاری وارد شوند، قابل کنترل نیست. ما باید شبکه کنترلی را که عملیات را سیستماتیک کنترل می‌کند، راه بیاندازیم که اطلاعات افراد مشخص باشد.»

نیل‌فروش‌زاده خاطرنشان کرد: «برای مثال، کد کارت ملی تمام اطلاعات شخصی افراد را روی سیستم‌های کنترلی نشان می‌دهد.»

 

35225

کد خبر 606873

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • شهروند IR ۰۶:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۹
    3 0
    نظرتون راجب 500 میلیون رشوه در مقابل کاهش 23 میلیاردی مالیات چیستاز ماست که بر ماست
    • بی نام US ۰۷:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۹
      6 1
      1نهادهای بزرگی که باید مالیات بدهند، نمیدهند. 2ضعف سیستم اقتصادی حسابدار و حسابرسی 3رشوه گیری کارمندان مالیاتی 4مشهود نبودن اثر مالیات بر رفاه جامعه یا به عبارتی شفاف نکردن منابع و مصارف مالیاتی از سوی مسئولین
  • بی نام A1 ۰۶:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۹
    5 0
    من یک تولید کننده هستم. سالها قبل در زمان شروع کارم صادقانه همه اسناد مالی را ثبت می کردم و حلال و حرام سرم می شد و مالیاتم را هم می دادم.زمانی رسید که به دلیل تفاوت در ذو سند قیمت خرید مواد اولیه از خارج که هر دو هم واقعی بود اما در خرید دوم فروشنده روی حجم خرید به من تخفیف داده بود و من احمق تخفیف را هم در اسنادم اعلام کردم به تعزیرات معرفی شدم. در حالیکه فقط جرمم این بود که حق حساب مامور گمرک را ندادم چون فکر می کردم حرام است. کارت بازرگانی من توقیف شد. جریمه شدم و جریمه را پرداخت کردم. اما آموختم که در این سیستم صداقت فایده ای ندارد. اکنون سالهاست که بر اساس همان درسی گه خود سیستم به من داد مشغول فعالیت هستم.
    • بی نام RO ۱۸:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۹
      1 0
      واقعا بايد افسوس خورد،شما هم برادر براي رضاي خدا و حرام نشدنش مثل قبل كار كن
  • رضا راد IR ۰۷:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۹
    3 0
    از اقتصادی که به دلایل مختلف از جمله مصلحت اندیشی خود خوانده و معافیت های عجیب حکومتی که دارای 40 عدم شفافیت و حتی عدم حسابرسی هست انتظار دارید که سیستم مالیاتی کارامد داشته باشه؟؟؟
  • مهری IR ۰۷:۴۴ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۹
    2 0
    بخاطر اینکه ما یک مالیات متمرکز نداریم اگه قرارباشه پرداخت مالیات بصورت واقعی باشه اصلا نمیشه کارکرد در سیستم مالیات عملکرد هنوز روش بازاری یا چونه زنی حاکمه مثلا صدمیلیون مالیات شما میشه مودی هم هم اینقد چونه میزنه که این مبلغ به حداقل برسه و مالیات بر ارزش افزوده مالیات تکلیفی بیمه تامین اجتماعی واداره برق آب گاز تلفن وعوارض خب ببینید آیا به صرفه هست کارکردن ویاانگیزه کارکردن دراین مملکت پس اینجاس که سند سازی ها شروع میشه.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین