امام جمعه ایلام با اشاره به سالگرد شهادت شهید مدرس وی را نماینده واقعی مردم نامید و مجلس اسلامی را زنده به نام آن شهید بزرگوار دانست.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،حجت الاسلام والمسلمین محمد نقی لطفی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام امروز در خطبه های نماز جمعه این شهر در مسجد جامع اظهار داشت: شهید مدرس الگوی نهضت اسلامی ملت بزرگ ایران است، ۱۰ آذرماه سالروز شهادت مدرس است، مجلس در تاریخ ایران اسلامی به نام زنده تاریخ شهید مدرس زنده است، مدرس نماد نماینده واقعی و مظهر استقلال طلبی و آزادی خواهی است.

وی ادامه داد: فریاد رسای این آزاده در فضای تاریک و ظلمانی دیکتاتوری حکومت رضاخانی طنین‌انداز بود، یکی از علل موفقیت شهید مدرس در برابر استبداد رضاخانی زهد و بی‌اعتنایی به نظام فریبنده دنیا بود و او هرگز از منصب نماینده به دنبال جمع‌آوری مال و ثروت نبود. 

امام جمعه ایلام در بخش دیگری از سخنانش  به بدعهدی امریکایی ها در برجام اشاره کرد و گفت: بدعهدی آمریکایی‌ها و بی‌حاصلی برجام علت تغییر هدف برجام از رفع تحریم به رفع تهدیدهای پوشالی است، اصلاح‌طلبان و جریان غرب‌گرا با طرح دور کردن سایه شوم جنگ کاسبان سیاسی هستند و تهدید نظامی خارجی همواره ابزار سیاسی جریانات سیاسی و حزبی داخلی است.

امام جمعه ایلام اضافه کرد: تهدید و تحریم سیاست راهبردی رژیم آمریکا و راهکار رئیس جمهور آمریکا برای وادار کردن ایران به مذاکره و سیاست دوگانه فشار و مذاکره برای تضعیف برنامه‌های موشکی ایران است، متاسفانه دستاورد مذاکرات و توافق هسته‌ای چیزی جزء وعده‌های پوشالی شفاهی و عمل نشده از سوی رژیم آمریکا نیست.

لطفی تصریح کرد: ما امروز شاهدیم که بنا بر تائید سازمان‌های بین‌المللی حتی خود آمریکایی‌ها، ایران به تمام تعهدات خود در برجام عمل کرده است اما طرف مقابل به اکثریت تعهدات خود از جمله رفع تحریم‌های بانکی و اماکن، جابجائی پول عمل نکرده است.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام ادامه داد: ناکارآمدی دولت و زوال زود هنگام برجام و عدم رونق اقتصادی و مهار تورم شعار دور کردن سایه جنگ از فضای ایران و همچنین صدور بیانیه سیاسی در دستور کار خود قرار داده‌اند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام همچنین در نحوه پاسخگویی به بدعهدی‌های آمریکایی‌ها  خاطرنشان کرد: پاسخ محکم و کوبنده تنها راه به بدعهدی آمریکاست، با برخوردهای منفعلانه و فرمایشی عزت و غرور ملت ایران خدشه‌دار می‌شود، برجام نه تنها هیچ دستاورد اقتصادی و غیراقتصادی نداشته است بلکه خسارت‌های فراوان و جبران ناپذیر نیز به دنبال داشته است، در واقع تلخ‌ترین نکته دربرجام این است که دولت محترم برخلاف شروط ۹ گانه رهبری بی آن که تضمین محکم و غیر قابل تغییری از آمریکا و متحدانش بگیرد، بسیاری از تعهدات خود را به صورت کاملا یک جانبه و غیر قابل بازگشت اجرا کرد و این اقدامات شتابزده و برخواسته از اعتماد بی‌جا به کدخدا خسارات فراوانی را به ملت ایران تحمیل کرد.

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب زیاده‌خواهی، بدعهدی و پیمان شکنی آمریکا را تذکر دادند و مذاکره کنندگان باید در طول مذاکرات با طرف‌های غربی رعایت می‌کردند و در تقابل رفتارهای غیرمنطقی و گستاخانه اقدامات متناسبی را انجام می‌دادند 

خطیب جمعه ایلام در بخش دیگری از سخنانش به برخورد با نجومی‌بگیرها افزود: با حقوق بگیران نجومی که از مصادیق بارز حرام‌خوران و دزدان بیت‌المال هستند نه تنها برخوردی صورت نگرفت بلکه آنها را ذخائر انقلاب معرفی کردند.

لطفی در بخش دیگری از سخنان خود در مورد حقوق های نجومی بیان داشت: رهبر معظم انقلاب از عدم برخورد با حقوق‌های نجومی گله‌مند بودند و فرمودند موضوع حقوق‌های نجومی یکی از مسائل مهم است که نتیجه رسیدگی به آن برای مردم روشن نشد و به سؤالات در ذهن مردم باقی ماند جای بسی تاسف است هنوز از سوی مقامات دولتی درباره حقوق‌های نجومی مدیران گزارش شفاف و قانع کننده‌ای به مردم داده نشده است.

امام جمعه ایلام اضافه کرد: در موضوع حقوق‌های نجومی تخلفاتی وجود دارد که مربوط به مسؤولان دولتی است و باید پاسخگو باشند و عدم پاسخ دولت به مردم در رابطه با موضوع حقوق‌های نجومی باعث بدبینی و سلب اعتماد مردم به دولت و درنهایت به نظام اسلامی می‌شود.

46

کد خبر 607877

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین