۰ نفر
۲۰ اردیبهشت ۱۳۸۹ - ۰۷:۴۵

ساعاتی پیش از آغاز زمان بازدید از کلزیوم رم، قطعاتی از ساروج این بنای تاریخی کنده شد.

به گزارش ایسنا به نقل از آسوشیتدپرس، باستان‌شناسان ایتالیایی اعلام کردند که روز شنبه سه تکه ساروج بنای تاریخی مشهور کلزیوم شهر رم که یکی از آثار تاریخی شاخص جهان است، از محل خود جدا شد و به پایین افتاد. البته در این حادثه کسی صدمه ندید و بازدید گردشگران از این بنای تاریخی ادامه دارد.

این حادثه ساعت شش صبح شنبه و هنگامی که هنوز درهای کلزیوم رم روی بازدیدکنندگان باز نشده بود، رخ داد. مجموع اندازه‌ی قطعات ساروج جداشده حدود یک مترمربع است و کارشناسان به‌دنبال فهمیدن دلیل این حادثه هستند.

سال پیش نیز یک زن آمریکایی ساکن ایالت کارولینا که 25 سال پیش در جریان سفر به شهر رم، بخشی از کلزیوم تاریخی این شهر را جدا و به آمریکا منتقل کرده بود، آن را به مقامات ایتالیایی تحویل داد.

کلزیوم رم در سال 2007 میلادی در جریان یک نظرسنجی اینترنتی به‌عنوان یکی از عجایب هفت‌گانه‌ی دنیای مدرن انتخاب شد.

کد خبر 60800

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین