به گزارش خبرگزاری خبر انلاین مازندران؛ «محمد شعبانی» در گردهمایی توجیهی کتاب در مسیر تربیت 2 در کانون فجر بابلسر اظهار داشت: برخی از ظرفیتهای حوزه پرورشی غیرفعال بوده که نیازمند بازنگری جدی در نگرش مدیران پرورشی در مدارس مازندران برای دگرگونی در این حوزه است.
وی افزود: ما در حوزه فعالیتهای فرهنگی پرورشی برنامههای متنوعی تعریف شده که به صورت بخش نامه برای مدارس ارسال میشود.
معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش مازندران با تاکید بر جلوگیری از ارائه گزارشهای صوری و غیر واقعی از سوی مربیان پرورشی گفت: اقدامات مناسبی برای جلوگیری از ارائه گزارشهای ساختگی در مدارس مازندران صورت گرفته است.
شعبانی با اشاره به اینکه دو هزار مربی پرورشی در 4 هزار مدرسه مازندران فعالیت دارند تصریح کرد: تمام تلاش ما تعریف نقشه راهی برای بهرهگیری صحیح و اصولی از مربیان پرورشی مدارس استان است.
وی با بیان اینکه یک تربیت پنهانی در جامعه در حال اتفاق است، تاکید کرد: مربیان پرورشی باید خودشان را به دانش آموزان نزدیک تا با ارائه برنامه اصولی و کاربردی در راستای رفع شناسایی و رفع نیازهای فرهنگی و اجتماعی آنان گام بردارند.
معاون پرورشی اداره کل آموزشوپرورش مازندران با اشاره به اینکه کسی حق ندارد آموزش و پرورش را به حراج بگذارد خاطرنشان کرد: بیش از 400 کارگاه تولیدی در حال حاضر با آموزش و پرورش مازندران همکاری دارند.
شعبانی با بیان اینکه ساماندهی پوشش مدارس در دستور کار معاونت پرورشی اداره کل آموزش و پرورش مازندران قرار گرفته است گفت: از سال آینده بحث بوفهها و رنگ لباس دانش آموزان و پوشش در مدارس مازندران ساماندهی میشود.
وی با اشاره به اینکه باید بر اساس نیاز روز دانش آموزان مدارس گام برداشته شود، ایدههای کاربردی در مدارس مازندران استقبال و حمایت میشود.
فعالیتهای پرورشی اولویت اول برنامهریزی مسئولان قرار گیرد
مدیر آموزش و پرورش بابلسر نیز در این گردهمایی گفت: حوزه پرورشی باید به عنوان اولویت اول برنامهریزی مسئولان قرار گیرد تا بر اساس سند تحول بنیادین جایگاه واقعی امور پرورشی محقق شود.
احمدرضا مهاجرینژاد ضمن تأکید بر نقش و جایگاه واقعی امور پرورشی در آموزش و پرورش اظهار داشت: این اهمیت تنها صرف آموزش و پرورش نیست بلکه بسیاری از آسیبهای اجتماعی در جامعه امروز همچون طلاق، اعتیاد و شبکههای اجتماعی میتواند با فعالیتهای گسترده و هدفمند تربیتی و پرورشی کاهش یابد.
مدیر آموزش و پرورش بابلسر با اشاره به کمبود نیروهای پرورشی در مدارس شهرستان، خاطر نشان کرد: نباید در این مورد احساسی برخورد کرد و مربیان پرورشی و مشاوره را به مدارس خاص و برخوردار و یا پرجمعیت اختصاص دهیم بلکه این حق تمامی دانشآموزان است که از مربی پرورشی برخوردار باشند و این معنای واقعی عدالت آموزشی در آموزش و پرورش است.
مهاجرینژاد ضمن تأکید بر همدلی و همکاری مدیران در امور پرورشی مدارس، اظهار داشت: تمامی مدیران مدارس در بابلسر، دلسوزانه و متعهدانه امور پرورشی و تربیتی دانشآموزان را پیگیری میکنند و این امر افتخار شهرستان بابلسر محسوب میشود.
46
نظر شما