به گزارش خبرانلاین لرستان محمودی در ابتدای جلسه با تاکید بر نقش مهم مخابرات در عرصه IT استان، اظهار داشت: با پیشرفت های حاصل شده در تکنولوژی ساخت و تولید انبوه انواع فیبرنوری و سیستم های انتقال، کاربرد این رسانه به طور گسترده ای در حال افزایش است به طوری که در گذشته از این رسانه بیشتر در ارتباطات زیرساختی استفاده می شد که امروزه استفاده از آن به تمام نقاط قابل دسترسی مشترکین رسیده است.
وی افزود : یک مشترک با یک اشتراک ساده پهن باند FTTH امکاناتی همچون تلفن،ویدیو،صدا،تلویزیون و هر جریان دیجیتالی داده دیگری را دریافت خواهد کرد.
در ادامه جلسه مهندس شمسی فر به تعریفی از فناوری FTTH پرداخت و گفت : از میان انواع راهبردهای شبکه دسترسی FTTx ، ایده ال ترین راه کار FTTH می باشد که فیبر به طور مستقیم به مشترک می رسد و درگیر محدودیت های کابل مسی نخواهد شدو مزیت اصلی FTTH این است که امکان اتصال پرسرعت تر و ظرفیت برد بیشتری نسبت به زوج های پیچیده رسانا، خطوطDSL یا کابل کواکسیال را دارا می باشد.
مهندس داوودی معون شبکه نیز در ادامه جلسه عنوان کرد : امروزه با پیشرفت روزافزون تکنولوژیها و استفاده از اینترنت و شبکه های کامپیوتری، نیاز به شبکه هایی به پهنای باند بیشتر لازم الاجرا می باشد.
وی افزود : علاقه بسیار مصرف کنندگان به استفاده از Voip و تلفن های همراه هوشمند باعث شده است که شرکت مخابرات برای اینکه از باار رقابتی جا نماند و به علت قدیمی بودن شبکه هی کابلی موجود خود بیشتر از قبل به استفاده از تکنولوژی FTTX ترغیب گردد.
مهندس داوودی افزود: بر این اساس ارائه سرویس ها به شکل یکی از ساختارهای FTTX درجهت ارائه ی سرویس هایی امن، مطمئن، سریع و جذاب برای مشترکین تبدیل به یکی از مهمترین اهداف مخابرات شده است.
وی بیان نمود FTTX به ساختارهی مختلف انتقال سیگنال توسط فیبرنوری (همراه یا بدون کابل مسی) اشاره می کند و از جمله ساختارها می توان از FTTC،FTTB ، FTTH،FTTN ،FTTP و ... نام برد که اولویت با FTTH می باشد.
در ادامه جلسه مدیران فناوری های بانکهای استان طرح ، مشکلات و پیشنهادات خود را ارائه دادند .
این جلسه با هدف تشریح و معرفی پروژه FTTH (سیستم های نوین مخابراتی) جهت استفاده بانکها از این فناوری نوین برگزار گردید
۴۸
نظر شما