به گزارش خبرآنلاین آذربایجان غربی، محمد حضرت پور صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: رکود اقتصادی و مشکلات مالی بوجود آمده بشدت بر شهرداری ارومیه تاثیر گذاشته است بطوریکه آخرین حقوق پرداختی به کارمندان مربوط به آذرماه بوده است ضمن اینکه حق بیمه آنان نیز تا پایان آبان ماه تسویه شده است.
وی ادامه داد: هزینه نگهداری ماهانه شهر ارومیه هم اکنون ۱۲ میلیارد تومان است.
وی افزود: در طی ۵ سال حضور بعنوان شهردار ارومیه باید از استاندار آذربایجان غربی،فرماندار ارومیه و همه مسئولان که با شهرداری ارومیه برای توسعه شهر همکاری کردند باید تشکر کنم.
شهردار ارومیه تصریح کرد: همکاری و تعامل همه مسئولان در توسعه شهر امری ضروری است و اعتقاد دارم درگیری و تقابل مردم را نیز ناامید می کند.
حضرت پور گفت: متاسفانه شیطنت های رسانه ای این روزهای فضای مجازی، فضای همکاری و توسعه شهر را تحت الشعاع قرار داده و در این راستا، شایعه کناره گیری ام از شهردار ارومیه برای حضور در انتخابات شورای مطرح شده است که آنرا تکذیب می کنم.
وی ادامه داد: تا زمانی که مردم بخواهند بعنوان شهردار ارومیه فعالیت خواهم کرد تا توسعه شهر را ادامه دهیم ضمن اینکه برای ماندن با کسی نخواهم جنگید.
شهردار ارومیه تصریح کرد: برای حل مشکلات اقتصادی کارمندان شهرداری با همکاری نمایندگان ارومیه در مجلس شورای اسلامی بدنبال اضافه کردن منابع مالی جدید هستیم.
حضرت پور گفت: هم اکنون کل پرسنل شهرداری ارومیه ۴۴۱۷ نفر است که نسبت به سال ۹۱ و ابتدای حضورم نزدیک به ۲۰۰ نفر افزایش یافته است و در این مورد اگر رسانه هایی که مرا به استخدام پرسنل از روستای طلانپه می کنند بتوانند نشان دهند که یک درصد از جمعیت طلاتپه در شهرداری ارومیه حضور دارد پذیرفته و استعفایم را تقدیم می کنم ضمن اینکه هم اکنون تنها یک نفر از بستگانم که آن هم از بستگان درجه دوم است بعنوان پرسنل شهرداری ارومیه مشغود فعالیت است.
وی در پاسخ به سوال محکومیت ۴ ماه اش افزود: بدلیل شکایت راه و شهرسازی استان در دادگاه به ۴ ماه انفصال از خدمت محکوم شدم که با کمک استاندار و مسئولین قضائی با پرداخت جریمه نقدی این مشکل حل شد.
شهردار ارومیه تصریح کرد: هم اکنون میانگین تخلفات صورت گرفته در ساخت و ساز شهر ارومیه ۲.۵ طبقه است که باید با ورود رسانه ها و همکاری آنان بتوانیم سازندگان را مجاب به کاهش تخلف کنیم.
حضرت پور گفت: طبق قولی که مدتی قبل دادم شهربازی بزرگ ارومیه فروردین ماه به بهره برداری خواهد رسید ضمن اینکه در مورد پروژه آذربایجان بدلیل کاهش دما و درخواست پیمانکارم کمی با تاخیر مواجه شدیم ولی تلاشمان برای افتتاح یک مسیر از آن در آینده ای نزدیک هستیم.
وی افزود: هم اکنون شهرداری ارومیه نزدیک به ۱۱۰ میلیارد تومان به سیستم بانکی بدهکار است و بعلت کاهش دریافتی و کسری بودجه این نهاد تاکنون نتوانسته ایم بدهی را بصورت جدی تسویه کنیم.
شهردار ارومیه در پاسخ به اولتیماتوم رئیس فدراسیون والیبال به تیم شهرداری ارومیه نیز گفت: اولتیماتوم های فدراسیون والیبال تمامی ندارد و اولویت ما پرداخت حقوق کارمندان شهرداری است، فدراسیون پیشنهاد تهاتر را قبول نکرد و ما هم توان پرداخت نداریم.
حضرت پور گفت: اولویت اول شهرداری توسعه شهر و حمایت از کارکنان زحمتکش شهرداری ارومیه است نه بازی های سیاسی و درگیری و تقابل با دیگران بهمین دلیل مستقل می اندیشم و آماده تعامل و همکاری با رسانه ها برای پاسخ به انتقادات آنها هستم.
وی در مورد بحران های ناشی از بارش برف نیز افزود: هم اکنون ارومیه ۹۶۰ خیابان و ۲۳۰۰ کوچه دارد و باید هنگام بارش برف بتوانیم در اولین ساعات و قبل از آغاز ساعت اداری اقدام به برفروبی و نمک پاشی خیابان ها و معابر اصلی شهر داشته باشیم که در این مورد با توجه به پرسنل موجود و دستگاه های حال حاضر موفق بوده ایم ولی برای برفروبی کوچه های مختلف شهر نیز تا پایان هفته انجام خواهیم داد.
۴۸
نظر شما