صرفه جویی ۲۰۰  میلیون دلاری با احداث کارخانه لاستیک سازی سبز جنوب

معاون وزیر و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران گفت: سالانه ۱۲۰ هزار تن لاستیک خوردو به کشور وارد می‌کنیم، که کارخانه لاستیک سازی سبز جنوب در شهرستان باشت با ظرفیت ۵۰ هزار تن می‌تواند ۴۰ درصد نیاز کشور به واردات را تامین کند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از یاسوج ،علی یزدانی در آئین کلنگ زنی بزرگترین کارخانه لاستیک سازی سبز جنوب کشور در شهرستان باشت اظهار داشت: به ازای تولید هر تن لاستیک خودرو ۴ هزار دلار صرفه جویی ارزی داریم و در مجموع با راه اندازی کارخانه سالانه ۲۰۰ میلیون دلار صرفه جویی ارزی خواهیم داشت.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه سالانه ۱۲۰ هزار تن لاستیک مورد نیاز خودروهای کشور از طریق واردات تامین می‌شود.
وی یادآور شد: ظرفیت اسمی کارخانه‌های لاستیک سازی کشور ۳۰۰ هزار تن بوده ولی ۲۳۰ هزار تن در سال تولید می‌کنند.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران اظهار داشت: اجرایی‌شدن کارخانه لاستیک‌سازی سبز جنوب در شهرستان باشت مقدمه ایجاد طرح‌های بزرگ اقتصادی دیگر در این منطقه است.
یزدانی با بیان اینکه وظیفه اصلی ما ایجاد اشتغال مولد است تصریح کرد: بیش از ۹۶ درصد بنگاه‌های موجود کشور کوچک و متوسط هستند که پیوند بین بنگاه‌های کوچک و بزرگ مستلزم حمایت دولت در زمینه های مختلف از جمله تسهیلات و قانونگذاری است..
بازگشت ۳ هزار واحد تولیدی به چرخه تولید
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران یادآور شد: از ابتدای دولت یازدهم تاکنون ۸ هزار و ۷۴۶ بنگاه در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.
یزدانی اظهار داشت: در دولت یازدهم ۱۵۱ هزار شغل از طریق بنگاه‌های ایجاد شده در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور وارد چرخه تولید شده است.
وی از راه‌اندازی مجدد بیش از ۳ هزار بنگاه تولیدی راکد در این دولت خبر داد و افزود: با برگشت این تعداد واحد صنعتی به چرخه تولیدی زمینه اشتغال ۵۴ هزار نفر فراهم شد.
جان دوباره در شهرک صنعتی خان احمد
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان کهگیلویه وبویراحمد در حاشیه این آیین گفت: در راستای پیگیری مشکلات صنعتگران و رصد کردن پروژه های رونق تولید بازدید های دوره ای از شهرکها و نواحی صنعتی به ویژه در مناطق کمتر توسعه یافته صورت می گیرد.
سهراب بنام افزود:هدف از بازدید مسئولان کشوری ارتقا کیفیت زیرساختهای شهرکها و شنیدن پیشنهادات صنعتگران و تنظیم مقررات تسهیلگری و رونق کسب است.
وی تاکید کرد امروز کلنگ بزرگترین طرح لاستیک در جنوب کشور در شهرک صنعتی خان احمد در شرایطی به زمین زده شد که این مکان فقط در حد یک نام بود و نتوانسته بود رونق شایسته و متناسب داشته باشد که با این پروژه ۳۵ هکتار از اراضی این شهرک جان دوباره می گیرد.
به گفته بنام امسال برای رونق تولید دولت برنامه هایی از جمله بخشودگی جرایم مالیاتی و بیمه ای، کاهش نرخ سود تسهیلات، بخشودگی سود تسهیلات زیر صد میلیون را داشت که گام مهمی در راستای حمایت از تولید محسوب می شود.
تامین زمین ،مشوق سرمایه گذاری
وی یادآور شد وی تامین زمین را یکی از مهمترین مشوق های سرمایه گذاری دانست و عنوان کرد در استان کهگیلیویه وبویراحمد فراهم کردن زمین با زیر ساخت مناسب به دلیل بافت سرمایه گذاری دشوار است با این حال در دولت تدبیر و امید بیش از ۶۰ قرارداد در این استان سرمایه گذاری منعقد شده است.
بنام ادامه داد: در این دولت ۲۱۰ هکتار زمین صنعتی دارای زیرساخت به سرمایه گذاران واگذار شد که سرمایه ایجاد این پروژه ها ۱۴۸۰ میلیارد تومان است و اگر به بهره برداری برسند بالغ بر ۲۸۵۰ شغل ایجاد می شود.
وی تاکید کرد کار صنعت کار تیمی است و نیاز به همدلی و همراهی نظام بانکی ،دولت و بخش خصوصی و سرمایه گذار دارد.

 

 

46

کد خبر 640508

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =