سيامك سليماني دشتكي در يكصد و شانزدهمين ستاد تسهيل و رفع موانع توليد چهارمحال و بختياري تأكيد كرد: به منظور رفع مشكلات هزار و ۱۹۰ پرونده بررسي شده در اين ستاد هزار و ۲۹۵ مصوبه صادر شده است.
وي افزود: از اين تعداد تاكنون ۳۶۱ مصوبه به طور كامل اجرا شده و ۹۳۴ مصوبه در دست اقدام است.
سليماني دشتكي تصريح كرد: مشكلات واحدهاي توليدي چهارمحال و بختياري بيشتر در زمينه هاي تأمين نقدينگي، تسهيلات بانكي، بدهي به تامين اجتماعي و امور مالياتي بوده كه به طور دقيق مورد بررسي قرار گرفته است.
وي بيان داشت: با مساعدت مديران دستگاه هاي اجرايي و بانك هاي عامل چهارمحال و بختياري توانستيم بسياري از مشكلات موجود بر سر راه توليد در اين استان را برطرف كنيم.
معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع چهارمحال و بختياري اضافه كرد: در نشست امروز ستاد تسهيل و رفع موانع توليد استان مشكلات بانكي و بدهي مالياتي هشت طرح و واحدي صنعتي و كشاورزي اين استان مطرح و بررسي شد.
وي عنوان داشت: در نتيجه تصميمات امروز سه واحد توليدي چهارمحال و بختياري در كوتاه ترين زمان ممكن از ركود خارج و فعاليت خود را از سر مي گيرند.
سليماني دشتكي اظهار كرد: جلوگيري از تعطيلي واحدهاي توليدي و حمايت از توليدكنندگان جزو مهمترين اولويت هاي مسئولان ارشد چهارمحال و بختياري در دولت يازدهم محسوب مي شود.
وي ادامه داد: مسئولان دستگاه هاي اجرايي بايد خريد نيازهاي خود از توليدات داخلي را در اولويت قرار دهند.
معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع چهارمحال و بختياري بيان كرد: احياي واحدهاي توليدي راكد، بهره مندي از ظرفيت كامل توليد، جلوگيري از تعطيلي واحدهاي نيمه فعال و تكميل و راه اندازي پروژه هاي داراي افزون بر ۶۰ درصد پيشرفت فيزيكي در استان نقش مهمي در افزايش اشتغال، كاهش نرخ بيكاري و رونق اقتصادي منطقه ايفا كرد.
وي يادآور شد: مديران دستگاه هاي اجرايي چهارمحال و بختياري كاهش روند بروكراسي و كاغذبازي اداري و تقويت جدي واحدهاي توليدي استان با هدف دستيابي سريع تر به شاخص هاي توسعه اي را در دستور كار قرار دهند.
سليماني دشتكي عنوان كرد: استفاده از توان سرمايه گذاران داخلي و خارجي به منظور سرمايه گذاري در بخش هاي مختلف چهارمحال و بختياري براي تسريع در روند دستيابي به توسعه همه جانبه و پويا در اين استان ضرورت دارد.
گفتني است، ستاد تسهيل و رفع موانع توليد چهارمحال و بختياري يكي از فعال ترين ستادهاي كشور محسوب مي شود كه امسال با برگزاري ۱۱۶ جلسه وضعيت هزار و ۱۹۰ پرونده و هزار و ۲۹۵ مصوبه مربوط به واحدهاي توليدي در استان را بررسي كرد.
افزوده مي شود، در اين نشست خانه صنعت و معدن چهارمحال و بختياري از مسئولان استانداري، صنعت معدن و تجارت و بانك كشاورزي براي انجام خريد مورد نياز از كارخانه هاي لوله سازي استان و تأمين نقدينگي اين واحدهاي صنعتي تقدير كرد.
46
نظر شما