۰ نفر
۵ خرداد ۱۳۸۹ - ۰۹:۳۹

میزان دیه در شرایط عادی از 40 میلیون در سال 88 به 45 میلیون در سال 89 افزایش یافت. نرخ دیه در ماه‌های حرام نیز از 53،3 میلیون تومان در سال 88 به 60 میلیون تومان در سال جاری رسید.

ایلنا: حق بیمه شخص ثالث در سال جاری 12،5درصد افزایش یافت.
جواد فرشباف ماهریان رئیس کل بیمه مرکزی گفت: میزان دیه در شرایط عادی از 40 میلیون در سال 88 به 45 میلیون در سال 89 افزایش یافت. نرخ دیه در ماه‌های حرام نیز از 53،3 میلیون تومان در سال 88 به 60 میلیون تومان در سال جاری رسید.
او افزود: بر این اساس خسارت بدنی هم از یک میلیون و 350 هزار تومان در سال گذشته به 1،5میلیون تومان افزایش یافت.
فرشباف در خصوص میزان افزایش حق بیمه شخص ثالث در سال جاری گفت: شرکت‌های بیمه نیز متناسب با افزایش نرخ دیه، حق بیمه شخص ثالث را افزایش داده‌اند. بر این اساس حق بیمه دریافتی در سال جاری حدود 12،5درصد افزایش یافته است.

کد خبر 64497

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 7 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۴:۴۵ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۹
    0 0
    البته 10 درصد رامجلس بات عوارض جاده سازي زياد كرد