ایسنا نوشت:
براساس یک تحقیق که توسط دپارتمان آموزش عالی آمریکا صورت گرفت، مشخص شد که دانشجویان کنونی در این کشور کمتر از دانشجویان دهه 1960 میلادی درس میخوانند و در فعالیتهای ضمن تحصیل مرتبط با رشتههای خود شرکت میکنند.
«فیلیپ باب کوک» و «میندی مارکز» دو محقق این پروژه در مصاحبهای با رسانههای دولتی آمریکا، اعلام کردند: طی تحقیقات آماری که از سال 2004 میلادی در دانشگاههای مختلف کشور صورت گرفت، این موضوع مشخص شد که دانشجویان هماکنون تنها 27 ساعت و حتی کمتر درس میخوانند و در کلاسهای جنبی و آموزشی شرکت میکنند، در حالی که دانشجویان دهه 1960 میلادی به طور میانگین هر هفته 40 ساعت درس میخواندند.
این دو محقق در مصاحبهای با روزنامه نیویورک تایمز هم اعلام کردند؛ تعداد دانشجویانی که هماکنون در فعالیتهایی چون سخنرانیها و مرور درسها شرکت میکنند، بسیار کم است و این عامل باعث شده تا وضعیت کیفیتی معلومات دانشجویان آمریکایی نسبت به 4دهه گذشته کاهش پیداکند. در این تحقیق آماری همچنین آمده است که دانشجویان بیشتر وقتشان را برای شرکت در فعالیتهای غیرضروری و تفریحات صرف میکنند.
بنابراین گزارش؛ البته باید به این نکته هم اشاره کرد که دانشجویان عصر حاضر که به دانشجویان«مدرن» شهرت یافتهاند، به دلیل استفاده و کمک گرفتن از وسایل ارتباطی چون رایانه، اینترنت و کتابخانههای دیجیتال سریعتر میتوانند به اطلاعات مورد نیاز خود دست پیدا کنند، در حالی که پیش از این در سالهای دهه 1960 میلادی دانشجویان باید تمام تلاش خود را برای ارایه یک مطلب به کار میگرفتند که این موضوع تنها با مطالعه چندین کتاب در کتابخانههای مختلف میسر بود.
با این حال، درست است که با وجود این وسایل ارتباط جمعی دانشجویان بهتر و سریعتر میتوانند به اطلاعات مورد نیازشان دست پیدا کنند، اما نباید این اجازه را به آنها داد تا برای راحتی خودشان از مطالعه و پژوهش دست بردارند.
نظر شما