مصادیق جرم و هنجارشکنی در حوزه عفاف و حجاب باید توسط متولیان امر حقوق و قضا و فرهنگ به طور شفاف بیان و در یک ضابطه اجرایی گردآوری شود تا با مقوله بدحجابی برخورد سلیقه‌ای صورت نگیرد.

ایسنا نوشت:

معاون آمار و اطلاعات شورای فرهنگی اجتماعی زنان با اشاره به این که 45 بند از طرح 46 بندی عفاف و حجاب ایجابی، توصیه‌ای و فرهنگی است اظهار کرد: در این طرح تنها یک بند سلبی وجود دارد.

ناهید اعظم رام‌پناهی افزود: نیروی انتظامی بر ضرورت فعالیت فرهنگی در حوزه عفاف و حجاب تاکید می‌کند اما متولی این امر نهادهای دیگری هستند که باید با فعالیت‌های خلاقانه و ظریفی در حوزه فرهنگی برای این امر چاره‌اندیشی کنند.

وی در ادامه با اشاره به وجود برخی هنجارشکنی‌های اجتماعی در زمینه حجاب، برخورد انتظامی با این موارد را از اجرای طرح عفاف و حجاب امری جداگانه دانست و عنوان کرد: به عقیده من همانطوری که در سایر قوانین اجتماعی قوانین کلی تبدیل به آیین نامه های دقیق و شفاف اجرایی می شود طرح عفاف و حجاب نیز باید به طور واضح تبیین شود.

وی ادامه داد: مصادیق جرم و هنجارشکنی در حوزه عفاف و حجاب باید توسط متولیان امر حقوق و قضا و فرهنگ به طور شفاف بیان و در یک ضابطه اجرایی گردآوری شود تا با مقوله بدحجابی برخورد سلیقه‌ای صورت نگیرد.

رام‌پناهی در ادامه به گردآوری و بررسی اطلاعاتی در حوزه آسیب‌های اجتماعی زنان در کشور در 12 حوزه مختلف اشاره کرد و افزود: مخاطبان این گزارش متولیان حوزه فرهنگ هستند و ضروری است قبل از رسانه‌ای شدن این گزارش چاره‌اندیشی و برنامه‌ریزی برای آن صورت گیرد. وی تصریح کرد: عدم ارایه آمار و اطلاعات در این خصوص منجر به انتشار آمارهای غیرمعتبری می‌شود که بعضا آسیب‌زاست.

رام‌پناهی با بیان این که اطلاعات این گزارش به دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، رییس جمهور و برخی نهادهای دست‌اندرکار ارایه شده است خاطرنشان کرد: وضعیت کشور ما در حوزه آسیب‌های اجتماعی در مقایسه با بسیاری از کشورهای مدعی غربی بهتر است.  وی با اشاره به رواج خودکشی دسته جمعی و اینترنتی در برخی کشورهای غربی اظهار کرد: در کشور آلمان نیز صندوقهای زباله ویژه جنین‌ها و نوزادان تبدیل به یک معضل شده است.  

کد خبر 66613

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین