هنرجویان ایرانی برای تولید مشترک به فرانسه می‌روند

کارگاه ‌آموزشی تئاتر ویژه هنرجویان ایرانی در فرانسه به همت گروه تئاتر زندگی از 12 تا 31 جولای (21 تیرماه تا 9 مردادماه) در شهر سن اتین، فرانسه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جعفر مهیاری، کارگردان و سرپرست گروه تئاتر «زندگی» با بیان توضیحاتی در مورد تازه‌ترین فعالیت‌های اجرایی این گروه گفت: «طبق توافق صورت گرفته میان گروه تئاتر زندگی و کمپانی فرانسوی لیتو کاکس، کارگاه‌های آموزشی با حضور هنرمندان ایران و فرانسه در این کشور برگزار خواهد شد.»

سرپرست گروه تئاتر زندگی با تاکید بر تحکیم و ایجاد تعاملات فرهنگی در عرصه تئاتر بیان کرد: «طبق فراخوانی که از سوی گروه، اواخر سال گذشته منتشر شد، کارگاه‌های متفاوتی در زمینه بازیگری، حرکت، طراحی صدا و ویدیو آرت، به مدت 20 روز در شهر سن اتین فرانسه برگزار خواهد شد.»

وی افزود: «ماحصل این کارگاه‌ها، تولید اثری مشترک و اجرای عمومی آن در فرانسه خواهد بود. همچنین قصد داریم این اثر نمایشی را در ایران هم اجرا کنیم.»

مهیاری در رابطه با انتخاب افراد متقاضی برای شرکت در این کارگاه‌های آموزشی عنوان کرد: «این انتخاب بر اساس تجربه و تخصص افراد به‌خصوص رشته تحصیلی آن‌ها صورت گرفت؛ اولویت ما با دانشجویانی بود که از تجربه اجرایی برخوردار بودند. البته ممانعتی برای حضور سایر علاقه‌مندان وجود نداشت اما اولویت ما با این افراد هم، اشخاصی هستند که از تجربه اجرا برخوردارند.»

این کارگردان تئاتر در رابطه با این اجرای مشترک بیان کرد: «در حال حاضر کلیتی برای این اجرا در نظر داریم؛ اما با توجه به اینکه فعالیت ما به‌صورت کارگاهی است، طبیعتا متود و روش‌هایی که برای کارگاه در نظر می‌گیریم بر اثر تولیدی تأثیرگذار خواهد بود.»

سرپرست گروه تئاتر زندگی گفت: «10 هنرجو از ایران 20 تیرماه عازم فرانسه خواهند شد تا با حضور 10 هنرجوی فرانسوی در این کارگاه‌های آموزشی شرکت کنند.»

 

5757

کد خبر 684630

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 0 =