به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی محیط زیست، معصومه ابتکار گفت: اجرای این حدود که سال گذشته پس از بررسی های کارشناسی، انجام دادن مطالعات لازم و انطباق با شرایط کشور در شورایعالی حفاظت محیط زیست به تصویب رسید، برای کاهش آلودگی هوا در کلان شهرها بسیار ضروری است.
رییس سازمان حفاظت محیط زیست در باره این موضوع که حدود مجاز معاینه فنی خودروهای درحال تردد از سال 1377 تغییر نیافته بود، گفت: حدود قدیم تاثیر لازم را در کاهش آلودگی هوا نداشت، بنابراین اقدام به تصویب حدود مجاز جدید شد.
ابتکار گفت: ابلاغ این حدود توسط سازمان حفاظت محیط زیست و اجرای آن به همت وزارت کشور و مراکز معاینه فنی خودروهای سراسر کشور خواهد بود.
اجرای حدود مجاز جدید معاینه فنی خودرو ضامن کارکرد صحیح کاتالیست و کاهش آلودگی خروجی های خودروهاست، گفت: لازم است صاحبان و رانندگان همه خودروها به این موضوع توجه داشته باشند و درخصوص اخذ معاینه فنی و رعایت این الزامات اقدام کنند.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: رعایت این موارد قانونی و مسئولیت پذیری صاحبان خودروها برای داشتن هوای سالم الزامی است.
4747
نظر شما