جلوی واردات منسوجات ترکیه و چین را بگیرید/ تولیدکنندگان له شدند

عضو هیات مدیره انجمن صنایع نساجی معتقد است که تغییر سیاست‌های حمایت‌گرانه از واردات و همراهی با تولید باعث می‌شود که سمت و سوی سرمایه‌گذاران به بخش تولید تغییر کند و شاهد بهبود و رونق در صنایع باشیم.

شروین بادامچی در گفت‌وگو باخبرگزاری خبرآنلاین درباره وضعیت صنایع نساجی و با اشاره به قانون خوداظهاری مالیاتی اظهار‌داشت: با استقرار این‌گونه سیستم‌ها و قوانین و مقررات جدید، تولیدکننده در عین حال که تک‌وتنها می‌ماند، بلکه هر روشی را که حفظ حیات واحدهای تولیدی خود مدنظر داشته باشد، باز هم با سازمان‌های دولتی مواجه می‌شود.

وی افزود: قوانین و مقررات جدید بسیار دست و پاگیر و ضدتولید هستند و جرایم آن زندانی شدن است.

عضو هیات مدیره انجمن صنایع نساجی عنوان کرد: زیان‌های مالی به همراه موقعیت نامناسب بازار و مشکلات مالی، تیر خلاصی به تولید است و در نهایت بخش تولید به این نتیجه می‌رسد که نمی‌تواند خود را از گرداب مشکلات متعدد نجات دهد.

بادامچی تصریح کرد: به این ترتیب با ریزش کارگر روبه‌رو و در نهایت تولید متوقف می شود.

 وی متذکر شد: از نظر ما، بخش خصوصی قربانی اصلی سیاست های غلط دولت‌ها شده است.

عضو هیات مدیره انجمن صنایع نساجی ادامه داد: با اطمینان اعلام می‌کنم تنها دلیلی که واحدهای ریسندگی کشور به فعالیت می‌پردازند، این است که صددرصد قانون را رعایت نمی‌کنند و در آینده با تصویب قوانین و مقررات ضدتولید، با معضلات بسیاری روبه‌رو می‌شوند و راهی جز توقف تولید نخواهند داشت.

بادامچی تاکید کرد: قوانین و مقررات جدید، تله‌ای برای تولیدکنندگان است که سرانجامی خوبی برای تولید کشور ندارد.

وی گفت: من معتقد هستم سیاست عملی دولت این است که خواهان تولید هستند، اما علاقه بیشتری به واردات دارند.

عضو انجمن صنایع نساجی با بیان این‌که کالاهای مختلف وارداتی به سهولت وارد بازار می‌شوند و فروشگاه‌ها پر از محصولات پوشاک و منسوجات چین، ترکیه و .... می‌شوند، اما در مقابل شاهد تعطیلی کارخانه‌های تولیدی هستیم، تصریح کرد: به تبع واحدهایی که تولیدکننده مواداولیه واحدهای تولیدی هستند؛ در این شرایط له خواهند شد.

بادامچی خاطرنشان کرد: امروزه تولیدکنندگانی در کشور موفق هستند که به تقویت بخش بازرگانی و واردات پرداخته‌اند، نه تولیدکنندگانی که بخش تولید مجموعه خود را توسعه داده‌اند.

وی تاکید کرد: اطمینان دارم در صورت تغییر سیاست حمایت‌گرانه دولت از واردات و همراهی با تولید، این گروه نخستین افرادی خواهند بود که کارخانه تولیدی احداث خواهند کرد.

 

35225 

 

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 703643

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۶:۲۱ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۲
    7 0
    انقدر زورم میاد وقتی میگن : سیاست‌های حمایت‌گرانه از واردات از واردکننده ۵۰ نوع عوارض و مالیات میگیرن. شما برو ببین تو ترکیه و چین چطور جنس تولید میکنن که هم ارزون تر و هم با کیفیت تر.
  • بی نام A1 ۰۶:۲۸ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۲
    9 0
    کالای با کیفیت پایینتر از چینی تولید می کنن و با قیمت بالاتر از کالای باکیفیت ترکیه ای می فروشن و تازه معتقدند باید جلوی واردات هر دو کالا گرفته بشه. حمایت از تولیدات داخلی خوبه اما نه به قیمت تنبل شدن تولیدکننده داخلی در نتیجه ایجاد انحصار اون هم از جیب مصرف کننده نهایی.
    • محسن IR ۱۱:۱۸ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۵
      1 0
      دمت گرم گل گفتی.این تولید کننده داخلی به مفت خوری عادت کرده.
  • بی نام A1 ۰۶:۳۵ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۲
    7 1
    سعی کن یک چیزی تولید کنی که مردم جنس ترکیه ای و چینی نخرند. انحصار نابودمان کرده. باید رقابت را یاد بگیرید. کمی از اون مغزتون استفاده کنید. ثواب داره.
  • بی نام A1 ۰۶:۴۰ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۲
    6 0
    وقتی کالای بی کیفیت و زشت تولید میکنید آدم چی بخره؟ دوبار بپوشم بندازم اونجا؟ پولم رو هدر بدم؟ میرم ترک می خرم ، دو سال و بیشتر میپوشم.
  • بی نام IR ۰۸:۵۶ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۲
    6 0
    والا لباس ایرانی یه بار شسته میشه کلا باید بندازیش دور. فقط ادعا داریم متاسفانه
  • بی نام IT ۱۶:۰۳ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۲
    0 0
    دوتا شلوار ورزشی ایرانی خریدم 40 هزار تومن باور کنید بدون هیچ اغراقی به محض اینکه پوشیدم و باهاش نشستم هر دوتا فاقشون پاره شد دوختم شون دوباره پاره شدن انداختم شون دور