به گزارش خبرآنلاین از اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی،آلفرد کاواناق استاد دانشگاه ، ایرانشناس ونویسنده کتاب "ایران از درون " با حضور در رایزنی فرهنگی کشورمان با امیر پورپزشک دیدار وگفتگوکرد. وی با اشاره به تاریخ وفرهنگ ومیراث با شکوه ایران ، تاثیر فرهنگ وتمدن ایرانی را بسیار عمیق وگسترده دانست .
کاواناق اظهار داشت: فرهنگ ، هنر، معماری ، علوم ، فلسفه و عرفان ایرانی بر مغرب زمین بویژه بر اسپانیا به صورت مستقیم وغیر مستقیم اثرگذار بوده است در حالی که امروزه متاسفانه شناخت بسیار اندکی ازاین سرزمین وفرهنگ و تمدن آن در میان توده مردم وحتی تحصیلکردگان وروشنفکران ما وجود دارد.
وی بااشاره به اینکه با درک وشناخت نسبی از میراث ارزشمند فرهنگی ایران وویژگی های جذاب آن شیفته ایران شده افزود :این علاقه مندی وعشق مرا بر آن داشت تا حاصل مطالعات ومشاهدات وتجربیات وشناخت خود را به دیگران منتقل نمایم .
کاواناق تاسیس انجمن اسپانیولی ایرانشناسی را گامی بسیار مهم واساسی برای نهادینه شدن مطالعات وبرنامه های مربوط به ایران و چتری برای گردآمدن و همکاری مشترک ایرانشناسان وعلاقمندان اسپانیولی زبان با یکدیگر وتبادل نظر وهمکاری با سایر مراکز ایرانشناسی جهان بویژه در حوزه اروپا دانست وآمادگی خود را برای همکاری وعضویت در این انجمن اعلام نمود.
نظر شما