این استاد دانشگاه نوشته است: امروز، در غیاب نقش آوری موثر احزاب، فردگرایی و روش های ریش سفیدی برای ایجاد اجماع سیاسی میان جریان ها نه در انتخابات و نه در همگرایی ملی جواب می دهد. باید گفت سازوکار موجود برای شناخت مسئله و حل مسئله در کشور تضعیف شده است. برخی از متخصصین علم سیاست وضعیت آزاردهنده موجود در کشور را براساس موازین علمی پیشبینی کرده بودند و نیز راه حل هایی در این راستا به مسئولین کشورعرضه شده بود. اما به نظر می رسد کسی به توصیه های فنی و هشدارهای متخصصین توجه جدی و قاعده مندی ندارد.
وی می افزاید: این درحالیست که وجود مشکلات، کمبودهای معیشتی و سردرگمی جوانان برای آینده خود، زیبنده این کشور و مردم خوب و هوشمند آن نیست. عمده جریان ها، ضمن بهره برداری حداکثری از منافع و منابع ملی، مانع فعالیت و خلاقیت انسان های مستقل، دلسوز و نواندیش می شوند. علی رغم هزینه کردن بودجه های میلیاردی، ظهور و استمرار پدیده های زنجیره ای و مشکل زا، پایانی ندارد و هر روز بر پیچیدگی آن ها افزوده می شود. در میان علل گوناگون برای وضعیت بی ثبات اجتماعی، روانی، اقتصادی و فرهنگی کشور، اعتبار دادن به احزاب و نهادینه کردن جریان های فکری فعال سیاسی برای شرکت در مدیریت و اجرای سیاست ها و نیز پاسخگویی سریعترو کم هزینه تر به مردم، بسیار ضروری است.
متن کامل این یادداشت را اینجا بخوانید.
دکتر حسام الدین واعظزاده در یادداشت تازه خود در گروه نخبگان خبرآنلاین موضوع « غیبت احزاب سیاسی و فردگرایی افراطی » را تشریح کرده است.
کد خبر 743583
نظر شما