عصر 12 خرداد امسال پیرزن مالباختهای با مراجعه به کلانتری 128 تهراننو مأموران را از وقوع یک کلاهبرداری مطلع کرد.
مالباخته مدعی شد 2 نفر تحت عنوان مأمور آمار به منزل من واقع در میدان امام حسین مراجعه کرده و در یک لحظه ضمن ورود به داخل خانهام، پس از بستن دست و پایم، اقدام به سرقت وجوه نقد و طلاهای داخل خانه کردند.
با تشکیل پرونده مقدماتی، پرونده به دستور دادیار شعبه دوم دادسرای جنایی، جهت رسیدگی تخصصی به پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ ارجاع شد.
پیرزن مالباخته پس از حضور در پایگاه پلیس آگاهی به کارآگاهان گفت: در روز حادثه در داخل منزل خود بودم که ناگهان زنگ منزل به صدا درآمد و شخصی خود را مأمور آمار و مسئول پرداخت یارانههای نقدی دولت اعلام کرد.
وی ادامه داد: زمانیکه به در منزل مراجعه کردم ناگهان 2 مرد میانسال با تهدید و گذاشتن چاقو در زیر گلویم وارد خانه شده و پس از بستن دست و پا و چشمانم اقدام به ضرب و شتم من کردند و پس از مدت کوتاهی سکوت تمام فضای خانه را فرا گرفت.
با همان دست و پای بسته در داخل خانه بودم که ناگهان پسرم وارد خانه شد و مرا رها کرد و در آن موقع بود که فهمیدم که تمامی طلاهای و پولی را که برای سفر زیارتی کنار گذاشته بودم به سرقت رفته است.
فرزندم که هر روز به صورت تلفنی چندین بار با من صحبت میکرد در روز حادثه زمانیکه نتوانسته بودم جواب تلفنهایش را بدهم نگران شده بود، به خانه آمد و مرا در آن وضعیت پیدا کرد و نجاتم داد.
کارآگاهان پایگاه ششم در ادامه تحقیقات و جمع بندی سرقتهای مشابه دیگر متوجه شدند که سرقتهای دیگری نیز در مناطق مختلف تهران از جمله در خیابانهای گاندی، انقلاب و خزانه اتفاق افتاده است که بلافاصله ضمن شناسایی مالباختگان، تحقیقات از آنها در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت.
یکی از مالباختگان مدعی شد در حیات خانه مشغول شستن فرش بودم که 2 نفر که به علت باز بودن در منزل متوجه موضوع شده بودند، به بهانه اینکه قصد دارند تا در پهن کردن فرش بر روی دیوار به من کمک کنند وارد خانه شدند و اقدام به پهن کردن فرش بر روی دیوار کردند.
وی ادامه داد: در همین زمان من نیز برای آوردن نوشیدنی به داخل خانه رفته بودم که ناگهان آن 2 مرد را بالای سر خودم و در حالیکه چاقو به همراه داشتند مشاهده کردم که بلافاصله قبل از هرگونه کمک خواستن از همسایگان، دست و پایم را بستند و یک گونی نیز روی سرم کشیده و پس از آن اقدام به سرقت طلاهای من شامل النگو، گوشواره و زنجیر به ارزش تقریبی یک میلیون تومان و همچنین مبلغ 160 هزار تومان پول نقد داخل خانه کردند.
با شناسایی دیگر محلهای سرقت از سوی کارآگاهان پایگاه ششم، تعدادی از مالباختگان مدعی شدند که سارقان 2 مرد میانسال بودند که این بار تحت عنوان مأمور اداره برق و آب به در منازل مراجعه کرده و در زمان سرقت نیز علاوه بر چاقو و قمه، سلاح گرم به همراه خود داشتهاند.
تلاش سارقان برای بستن چشمان مالباختگان این فرضیه را در دستور بررسی کارآگاهان قرار داد که به احتمال زیاد این 2 سارق از مجرمان سابقهدار پلیس هستند که تلاش داشتهاند با این کار مانع از شناسایی خود شوند.
با این وجود تعدادی از مالباختگان قبل از بسته شدن چشمانشان توسط سارقان موفق به دیدن دقیق چهره آنها شده بودند که در ادامه تحقیقات، همین موضوع بیشترین کمک را جهت شناسایی سارقان از سوی مالباختگان کرد.
کارآگاهان در تحقیقات خود متوجه شدند که زنگ در یکی از منازلی که سارقان به منظور سرقت به آنجا مراجعه کردهاند دارای سیستم ذخیره تصاویر افراد مراجعه کننده به در منزل است.
کارآگاهان با بررسی تصاویر بدست آمده و مطابقت دادن تصاویر بدست آمده از چهره نگاری متهمان سرانجام موفق به شناسایی دقیق چهره واقعی یکی از سارقان شدند.
کارآگاهان پایگاه ششم پس از بدست آمدن تصویر متعلق به یکی از متهمان، به پیرزن مالباخته مراجعه و او نیز صاحب تصویر را به عنوان یکی از سارقان و شخص تهدید کننده با چاقو شناسایی کرد.
در زمان انجام تحقیقات از این پیرزن، پسر وی نیز در پایگاه پلیس آگاهی حضور داشت که بلافاصله با دیدن چهره متهم به کارآگاهان گفت: این شخص کسی نیست جز امیر که چند خانه پایینتر از خانه مادریام زندگی میکند.
با شناسایی متهم به نام امیر51 ساله بلافاصله وی در تاریخ 15 خرداد در مخفیگاهش واقع در خیابان امام حسین (ع) دستگیر و به ارتکاب سرقت از منزل پیرزن مالباخته و دیگر سرقتهای مشابه، به همراه یکی از بستگانش به نام علی اعتراف کرد.
با شناسایی علی وی نیز تحت تعقیب کارآگاهان قرار گرفت و با وجود آنکه از دستگیری امیر اطلاع پیدا کرده و تلاش داشت تا از تهران متواری شود، او نیز روز 30 خرداد دستگیر و به پایگاه ششم پلیس آگاهی منتقل شد.
سرهنگ کارآگاه محمد اشراقی، رئیس پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ، با اعلام این خبر گفت: با شناسایی و دستگیری متهمان، مالباختگان به پایگاه ششم پلیس آگاهی دعوت شدند که تمامی آنها به اتفاق متهمان را به عنوان سارقان منازل خود معرفی کردند و در حال حاضر نیز تحقیقات در خصوص شناسایی دیگر مالباختگان احتمالی که بدین شیوه مورد سرقت سرقت قرار گرفتهاند در دستور کار کارآگاهان قرار گرفته است.
وی ادامه داد: همچنین متهمان در ادامه اعترافات خود علاوه بر اعتراف به ارتکاب سرقت به شیوه و شگرد مراجعه به در منازل و معرفی خود به عنوان مأمور مراکز خدماتی از قبیل ادارات برق و آب و ... به سرقت به عنف از یک مطب پزشکی در خیابان 17 شهریور در تاریخ 4 آبان سال گذشته نیز اعتراف کردند.
به گزارش فارس: با دستگیری 2 مرد میانسال که از متهمان سابقهدار بودند مشخص شد این افراد برای سرقت از مالباختگان خود را مأمور پرداخت یارانه نقدی معرفی میکردهاند.
کد خبر 74829
نظر شما