به گزارش خبرگزاری فرانسه از لندن، شبکه تازه تاسیس این گروه رسانه ای تحت نام "اسکای" آغاز به کار خواهد کرد و "بی اسکای بی" و سرمایه گذار آن به شکل پنجاه درصدی در آن سهیم خواهند بود.
بر اساس این گزارش، "بی اسکای بی" در بیانیه خود خاطر نشان کرد شبکه خبری عربی زبان این شرکت از شیوه ای جدید بهره خواهد برد تا اخباری چند رسانه ای را بدون نیاز به دستگاه رمز گشا، در مناطق خاورمیانه و افریقای شمالی تحت پوشش قرار دهد.
مقر این شبکه خبری، که به گفته موسسان آن، مستقل و بی طرف خواهد بود، ابوظبی است؛ اما دفاتری برای ارسال برنامه به آن در تمام نقاط جهان افتتاح خواهد شد. در ادامه بیانیه "بی اسکای بی" آمده است در صورت دستیابی به توافق با طرف سرمایه گذار، شبکه "اسکای" عربی در دوسال آینده شروع به کار خواهد کرد. در همین پیوند، جان رایلی، مدیر شبکه خبری اسکای، که شبکه ای بیست و چهار ساعته است، رشد سریع اقتصادی و اجتماعی در خاور میانه را عاملی برای جذابیت روز افزون سرمایه گذاری در بخش رسانه ای این منطقه دانست. سی و نه درصد از سهام "بی اسکای بی" را نیوز کورپ "News Corp" در اختیار دارد.
مدیریت این شرکت را که متعلق به راپرت مورداخ است، جیمز پسر او به عهده دارد.
"News Corp" ماه گذشته پیشنهاد خرید شصت و یک درصد بقیه سهام "بی اسکای بی" را مطرح کرد، اما با مخالفت مدیران آن روبرو شد.
نظر شما