به گزارش فارس:
محمد ابراهیم لاریجانی اظهار داشت: تصمیم گرفتهایم در پروژههای مرمتی ابنیه تاریخی استان تهران در سال 89 از صنعتگران و هنرمندان صنایع دستی و هنرهای سنتی استفاده کنیم.
وی در ادامه افزود: با توجه به اینکه در حال حاضر هنرمندان صنایع دستی و صنعتگران چیرهدست و ماهری در رشتههای آیینهکاری، شیشهگری، سفال، سرامیک، در و پنجره و شیشههای رنگی داریم که در زیرمجموعه اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان تهران در حال فعالیت هستند مناسب دانستیم در مرمت ابنیه تاریخی که سالها پیش توسط هنرمندان بنا شدهاند، استفاده کنیم.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان تهران ادامه داد: به طور مثال خانه امام جمعه که در حال حاضر دفتر بافت تاریخی استان تهران در آنجا مستقر است نیاز به مرمت دارد که عمده مرمت آن نیز مربوط به آیینهکاری، گچبری و شیشهکاری است و ما هنرمندان بسیاری داریم که در این بخشها به عنوان اساتید این هنرها فعال هستند و میتوان از آنها بهره برد.
لاریجانی تصریح کرد: بهتر است به جای اینکه مرمت بناهای تاریخی به پیمانکاران سپرده شود، هنرمندان هنرهای سنتی و صنایع دستی را به کار گرفت.
به گفته وی واگذاری مرمت ابنیه تاریخی به هنرمندان صنایع دستی از سویی کمک خواهد کرد تا مرمت اصولی و سنتی با مصالح مناسب و همخوان انجام شود و از سوی دیگر هنر هنرمند کاربردی میشود و فروش هنر و درآمدزایی را برای هنرمند در پی خواهد داشت.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان تهران با بیان اینکه تاکنون عمده مرمت بناهای تاریخی به شرکتهایی واگذار میشده که هیچگونه الزامی برای استفاده از هنرمندان صنایع دستی نداشتهاند، گفت: این طرح با هدف ایجاد اشتغال و انگیزه برای هنرمندان صنایع دستی انجام میگیرد.
نظر شما