افتتاح واحد تولیدی شیرینی در شهرستان دورود

با حضور معاون استاندار لرستان و مسولان سازمان صنعت و معدن و تجارت استان یک واحد تولید انواع شیرینی‌جات با سرمایه‌گذاری ۲.۵ میلیارد تومان در شهرستان دورود افتتاح شد.

به گزارش خبرآنلاین لرستان، با حضور دکتر حبیب الله خجسته پور معاون سیاسی و امنیتی استاندار لرستان، مسوولان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، فرماندار و امام‌جمعه شهرستان دورود و جمعی از مسوولان استانی و شهرستانی یک واحد تولید انواع شیرینی‌جات در این شهرستان افتتاح شد.

سرمایه گذاری 2.5 میلیاردی بخش خصوصی


برای احداث این واحد تولیدی ۲.۵ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری توسط بخش خصوصی صورت گرفته و زمینه برای اشتغال ۳۵ نفر مهیا شده است.
لازم به ذکر است همزمان با هفته دولت ۱۷ طرح تولیدی و صنعتی با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۶۲ میلیارد تومان و اشتغال ۴۱۶ نفر در لرستان افتتاح و کلنگ زنی خواهد شد.

 

46

کد خبر 799686

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =