محمد دهقان نماینده طرقبه و چناران در گفت وگو با فارس اظهار داشت: بعد از جنگ، سیاست تسامح و تساهل که در اواخر عمر دوران سازندگی و به ویژه در دوره اصلاحات صورت گرفت متاسفانه زمینه را برای بروز بی حجابی و فرهنگ غربی در کشور فراهم کرد و از سال 71 به بعد یک برنامه ریزی جدی در خارج کشور برای ترویج فیلم های مبتذل و تصاویر مستهجن در کشور به وجود آمد تا زمینه بی حجابی در کشور ایجاد شود.
وی با بیان اینکه در این مقطع از زمان، عملاً زنان ما در معرض یک تهاجم فرهنگی قرار گرفتند، گفت: این وضعیت به ویژه در دوره اصلاحات گسترش یافت و مردم متدین جامعه از این وضع ابراز نگرانی کردند.
وی افزود: در اوایل دولت نهم به نظر می رسید فضای جامعه از نظر روانی در بحث عفاف و حجاب بهتر شد.
دهقان با اشاره به اینکه احمدی نژاد در دولت نهم کاری در زمینه مبارزه با بدحجابی انجام نداد، گفت: ولی با توجه به اینکه وی به عنوان فردی حزب الهی بر سر کارآمد، خود به خود اشاعه فرهنگ بی حجابی در کشور کنترل شد.
وی افزود: در حال حاضر جدای از هجوم غربی ها برای از بین بردن فرهنگ عفاف و حجاب، در داخل کشور هم جریانی به نام کار فرهنگی به فعالیت های غیرفرهنگی دست می زنند و با تسامح و تساهلی که درگذشته بود به روند بی حجابی و غربی در کشور شتاب می دهند.
عضو هیئت رئیسه مجلس هشتم در ادامه گفت: بر این اساس مدتی مراجع دینی و تقلید و دلسوزان کشور و متدینین که می دانستند فساد فرهنگی با این روند دامنگیر همه خواهد شد و جامعه دچار اختلال می شود؛ مدام در این مدت به دولت و مسئولین هشدار می دادند.
نماینده طرقبه در مجلس تصریح کرد: افراد بی حجاب خود را در معرض طمع گروه های طمعکار قرار می دهند لذا حجاب برای خانم ها نوعی مصونیت محسوب می شود.
وی ادامه داد: با توجه به مسائل اعتقادی و دینی و مصونیت جامعه از برخی اقدامات خطرساز و جلوگیری از انحطاط اخلاقی جامعه باید با بی حجابی مبارزه معقول صورت گیرد اما در عین حال جنس این مبارزه با جنس مبارزه با دیگر مفاسد اجتماعی باید متفاوت باشد.
دهقان یادآور شد: دولت به عنوان مسئول اداره جامعه در بحث عفاف و حجاب مسئول است ولی متاسفانه در این خصوص اراده ای از سوی دولت دیده نمی شود بلکه حتی برخی مواقع اراده ای معکوس دیده می شود.
وی با بیان اینکه دولت گاهی در برخورد با بی حجابی نظر مثبت ندارد گفت: این موضوع مراجع و علمای دینی را نگران کرده است.
عضو هیئت رئیسه مجلس به برگزاری برخی جشنواره ها از سوی عناصر بلندپایه دولت اشاره کرد و گفت: در این جشنواره به موضوع عفت عمومی و حجاب توجه نمی شود و عملاً گاهی ترویج بی حجابی هم صورت می گیرد. متاسفانه در این جشنواره ها فرهنگ ایرانی اسلامی رعایت نمی شود و برخی از مسئولین فرهنگی کشور برای خوشایند عده ای بودجه کشور را به بی حجابی اختصاص می دهند.
وی افزود: وقتی وزارت ارشاد با پول بیت المال فیلم هایی را تولید می کنند که 90 درصد آنها از تلویزیون جمهوری اسلامی قابل پخش نیست لذا در این زمینه اراده ای از سوی دولت برای تغییر و تحول و فیلمسازی به سمت راه درست دیده نمی شود.
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با انتقاد از سیاست تسامح و تساهل مسئولان در قبال ترویج فرهنگ بیحجابی در کشور گفت: زمینه بروز فرهنگ بیحجابی در کشور در دوران اصلاحات و سازندگی فراهم شد.
کد خبر 82260
نظر شما