نانواکناری: اروپایی‌ها با آمریکایی‌ها مخالف هستند

ایسنا نوشت: یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این‌که «معافیت هشت کشور برای خرید نفت از ایران به معنای شکست آمریکا است»، گفت: در شرایط فعلی و با اعمال تحریم‌های جدید باید همبستگی میان دولت و ملت سرلوحه کارها قرار گیرد.

ولی‌الله نانواکناری اظهار کرد: هدف آمریکا به صفر رساندن فروش نفت ایران بود اما با مقاومت برخی کشورهای اروپایی و کشورهای دیگری همچون چین و هند مواجه شد که اعلام کردند نمی‌توانند به خواسته آمریکا جامه عمل بپوشانند. این باعث عقب‌نشینی آمریکا شد و آمریکا با پذیرش شکست به کشورها اجازه خرید نفت از ایران و معامله را داد.

وی ادامه داد: تحریم و معافیت هشت کشور از خرید نفت ایران، همه نشان از باور به اقتدار ایران دارند. ایران کشور قدرتمند و بزرگی است که همه به اثرگذاری در منطقه معتقدند و می‌دانند که هیچ کس نمی‌تواند ایران را حذف کند.

وی با بیان این‌که «باید در چنین شرایطی با مدیریت صحیح و مدبرانه‌ و با صداقت با مردم برخورد کرد»، ادامه داد: شرایط امروز سخت‌تر از شرایط هشت سال دفاع مقدس نیست. آن زمان همه با صدام همسو و همپیمان شده بودند و ما تنها بودیم. حال در شرایط فعلی اروپایی‌ها با آمریکایی‌ها مخالف هستند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: مسئولان و مردم باید همبستگی و صداقت بین دولت و ملت را سرلوحه کار قرار دهند تا بتوان از این شرایط سربلند بیرون آمد.

214219

کد خبر 823239

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار