سخنرانی حسن روحانی و علی لاریجانی برای علما و مفتیان ۸۰ کشور جهان

تسنیم نوشت: سوم تا پنجم آذر ماه، تهران میزبان بزرگترین گردهمایی نخبگان جهان اسلام با حضور اندیشمندان، علما و مفتیان ۸۰ کشور جهان اسلام خواهد بود؛اجلاسی که رئیس جمهور و رئیس مجلس سخنرانانش هستند.

بزرگترین گردهمایی نخبگان دینی جهان اسلام با حضور نمایندگان از 80 کشور اسلامی سوم تا پنجم آذرماه در تهران برگزار خواهد شد.

در این اجلاس که به میزبانی مجمع جهانی تقریب مذاهب و تحت عنوان کنفرانس وحدت طبق سنوات گذشته در اجلاس سران برگزار خواهد شد، حداقل 10 وزیر، 20 مقام ارشد دولتی، 40 مفتی و عالم ارشد اسلامی و ده‌ها اندیشمند و متفکر جهان اسلام برای تبیین وحدت به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت.

حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور و علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی ازجمله سخنرانان این کنفرانس خواهند بود؛ کمیسیون‌های تخصصی در این کنفرانس درباره راهکار مقابله با تفرقه‌افکنی دشمن و وحدت بیشتر جهان اسلام به بحث و گفت‌وگو خواهند پرداخت.

2929

کد خبر 824634

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین