بی بی احتمالا با خروج از 90 درصد از منطقه اشغال شده کرانه باختری در مذاکرات مستقیم موافقت می کند

بازی در خاورمیانه به پیش بینی کشیده است. بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل در مقابل رسانه های بین المللی از مصالحه و تمایل به مذاکره مستقیم سخن می گوید . در پشت صحنه اما جورج میپل نماینده باراک اوباما در امور خاورمیانه مسیر رام الله تا دفتر بنیامین نتانیاهو را بارها می رود و باز با دستانی خالی تر از گذشته باز می گردد. با این وجود منابع خبری هر روز پیش بینی جدید را وارد معادلات منطقه ای می کنند. این بار روزنامه الحیات در تازه ترین گزارش خود ادعا می کند که بی بی در مذاکرات مستقیم احتمالی با طرف فلسطینی توافق موقت برای خروج از 90 درصد از منطقه اشغال شده کرانه باختری را پیشنهاد خواهد کرد. البته این پیشنهاد منطقه بیت المقدس شرقی را شامل نخواهد شد. فلسطینی‌ها پیشتر از بیت المقدس شرقی به عنوان پایتخت آینده کشور فلسطین یاد کرده بودند.

درهمین حال، یک مقام کهنه کار آمریکا در روند صلح خاورمیانه، گفت: حرکت از مذاکرات غیرمستقیم به مذاکرات مستقیم، ممکن است دستاوردهای اندکی در پی داشته است مگر اینکه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل، یک اقدام تعجب آور انجام بدهد.
آرون دیوید میلر، مشاور امور خاورمیانه در وزارت امور خارجه آمریکا، به این موضوع اشاره کرده است که فلسطینیان ممکن است با درخواست‌های مکرر نتانیاهو برای مذاکرات رو در رو به جای مذاکرات غیرمستقیم رضایت دهند.

وی گفت: نتانیاهو ممکن است به توافق با فلسطینی‌ها بدون حضور آمریکا تمایل داشته باشند. تاریخ مذاکرات خاورمیانه نشان می‌دهد که مذاکرات مستقیم اغلب موفقیت آمیز بوده است.
میلر در ادامه افزود : پیش از آنکه دولت را ترک کنم، بین سال‌های 1993 تا 2003 مذاکرات مستقیم در مورد مسائل دائمی خاورمیانه 10 مرتبه آغاز شد. مشکل اینجاست که حتی اگر دو طرف بتوانند در مورد موضوع مذاکرات رو در رو با یکدیگر توافق کنند، آنها در مورد مسائل مهم با یکدیگر اختلاف دارند.

 

کد خبر 83896

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 8 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین